BALIKESİRSPOR, Spor Toto 1. Ligde 2018-2019 sezonunun ilk haftasındaki rakibi Altınordu ile 0-0 berabere kaldı.
Karşılaşma Balıkesir Atatürk Stadı'nın bakımda olması nedeniyle Akhisar Stadında oynandı.
İlk yarısında Altınordu'nun etkili, ikinci bölümünde Balıkesirspor'un üstün oynadığı mücadele nefesler tutularak izlendi. 


BALIKESİRSPOR'UN HAMİSİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, hamisi durumundaki Balıkesirspor'u sezonun ilk maçında yalnız bırakmadı. Kafaoğlu'na eski dönem milletvekillerimizden ve kırmızı-beyazlı kulüpte bir dönem yöneticilik yapan İsmail Özgün, Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Kelemençe ile adı Sındırgı Belediye başkanlığı için geçen Cemal Kocataş eşlik etti. 

BAŞKAN BAHÇECİ'nin HEYECANI
Balıkesirspor Kulübü Başkanı seçilmesiyle birlikte kırmızı-beyazlı camiayı yeniden ortak değerde birleştirme amacıyla attığı adımlarıyla hemen herkesin alkışını alan ünlü işadamı Mustafa Bahçeci, takımın ilk resmi karşılaşması öncesi ve sırasında fevkalade heyecanlıydı.

KAZANAMADIK AMA...
Bahçeci, golsüz sonuçlanan karşılaşma sonrası balikesirim.net muhabirine; "yenemiyorsan, yenilmeyeceksin" şeklindeki futbolun basit kuralını anımsattı. "Maçı kazanamadık ama puan aldık" diyen Mustafa Bahçeci, takımın sergilediği mücadeleden memnun olduğunun altını çizdi.

BİZİM HAYALLERİMİZ VAR
Kırmızı-Beyazlı kulübün geleceğiyle ilgili hayalleri ve hedeflerini gerçekleştirmek amacıyla yoğun mesai harcayan Mustafa Bahçeci, balikesirim.net'e Altınordu maçıyla ilgili izlenimlerini şöyle özetledi: 

BİR ÇOK KULÜPTEN

DAHA İYİ DURUMDAYIZ

"İyi bir teknik adama ve karakterli sporculara sahibiz. Sezonun ilk maçında sergiledikleri performanstan memnunum. Her birinin alın teri giydikleri formadan dökülüyordu. 


Henüz ligin başındayız. Bazı mevkilerde eksikliklerimiz yok değil, var. 
İnanıyorum ki, eldeki kadromuzda yer alan futbolcu yapısı ve kalitesi bu açığı kapatacak.
Ligimizdeki çok sayıdaki kulübün büyük sıkıntıları var. Biz bunların yanında çok iyiyiz.

KESİNLİKLE DÜŞMEYİZ!
ŞAMPİYON OLMAYI İSTERİZ..

İlk maçtaki mücadeleye bakarak ve bugüne değin izlenimlerimi dikkate alarak  kısa ve öz şunu söyleyeyim.
Kesinlikle küme düşmeyiz. Bu önemli. 
Şampiyon olur muyuz?.  Net bir şey söyleyemem. Lakin çok isteriz.
Tesisleşmeyle birlikte en büyük hayallerimden biri de şampiyonluk. 


Ben ve arkadaşlarım bunun için çalışıyoruz, gayret göstermeye devam edeceğiz. Rabbimizden bu gayretlerimizin karşılığında yar ve yardımcımız olmasını diliyoruz."

TARAFTARA TEŞEKKÜR


Mustafa Bahçeci, Akhisar'daki maçta kırmızı-beyazlı takımı 90 dakika boyunca susmaksızın yaptıkları tezahüratlarıyla destekleyen taraftarlara teşekkür etti. Bu desteğin artarak devam etmesinin hedefe ulaşmaya katkı sağlayacağını söyledi.

200 KOMBİNE SATILDI!


Balıkesirlilere 'sensiz olmaz' çağrısını yenileyen Bahçeci, kombine bilet satışlarının merkez yanında ilçelerde de devam ettiğini anımsattı. 
Bugüne değin 200 kombine satışı yapıldığı bilgisini paylaşan Balıkesirspor'un kulüp başkanı,  ilin ekonomik dinamiklerini 'ortak değer' noktasında duyarlı ve gayretli olmaya davet etti.

AKHİSAR'a KAÇ HAFTA DAHA GİDERİZ?


Balıkesir Atatürk Stadındaki bakım çalışmalarının ne zaman sonlanacağına ilişkin konuşan Mustafa Bahçeci, "Görünen o ki, Akhisar'a en az iki maç için daha gidip geliriz" ifadesini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi