Spor Toto 1. Lig’in 5. haftasında Balıkesirspor 136 gün sonra seyircisiyle buluştuğu Atatürk stadında Ümraniyespor'u konuk etti. 

Karşılaşmanın ilk yarısının 0-0 bitti. Hakem Atilla Karaoğlan, bitiş düdüğüyle birlikte yardımcılığını orta alana beklediği sırada büyük bir şok yaşadı. 

HERKES SEYRETTİ! HAKEM SON ANDA  FARK ETTİ..
GÜVENLİK ZAAFI

Teksas tribünündeki 10Koliklerin bulunduğu bölümden sahaya giren bir taraftar, hakem Atilla Karaoğlan'ın arkasından tekme ve yumruk attı.
Saldırganı son anda fark eden hakem, aldığı ilk darbenin ardından karşılık vererek yere itti. Bu sırada polisler saldırganı yakalayıp etkisiz hale getirdi.

Güvenlik güçlerinin etkisiz hale getirerek gözaltına aldığı saldırgan alkol muayenesi için hastaneye götürüldü.

BU ADAM İÇERİ NASIL ALINDI?
balıkesirim.net haber merkezinin derlediği bilgiye göre, saldırgan Ümit A., paso lig kartı olmadan Atatürk Stadına alındı. Önce Kapalı Tribünden stada girme teşebbüsünde bulunduğu belirtilen Ümit A, ardından açık tribün kapısından bir diğer kişiyle birlikte tek pasolig kartıyla içeri alındı.

CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKTI
İlk yarı biter bitmez de harekete geçerek hakeme yönelik saldırıyı gerçekleştirdi.
Bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen Ümit A'nın 'keyif verici' madde bağımlısı olduğu ileri sürüldü. 


TELEFON TRAFİĞİ

Hakem arkadaşları Mehmet Şahan Yılmaz, Emrah Ünal, Murat Erdoğan ile birlikte soyunma odasına giden  Atilla Karaoğlan, karşılaşmanın gözlemcisi Adnan Şeker, TFF Temsilcileri Ahmet Tolunay Celalettin Yavuz'la bir süre görüştü. TFF  ve MHK yetkilileriyle de yapılan telefon görüşmesinin ardından hakemler maçın ikinci yarısına çıkmadı.

HAKEME TRAVMA RAPORU

Bu arada, doktor kontrolünden geçen hakem Atilla Karaoğlan'a darp ve travma geçirdiğine ilişkin rapor verildiği belirtiliyor.

TFF KARAR VERECEK
Balıkesirspor ile Ümraniyespor arasında Atatürk'te oynanan ve hakeme saldırı nedeniyle ikinci yarısı iptal edilen karşılaşmanın akibeti TFF'nin Çarşamba günü yapacağı toplantının ardından belli olacak. 

Editör: Haber Merkezi