AJANS 10 muhabirleri, vatandaşlara Balıkesirspor'u sordu. Sizce Altay maçının ardından şampiyonluk şansımız ne? Oynanan oyundan memnun musunuz? İşte aldığımız birbirinden özel cevaplar...

Selahattin Çetin (30) Elektrikçi

"Balıkesir spor'un geçen hafta sonu Altay karşısındaki 1-0'lık galibiyeti bizi şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırdı. Bundan sonra iş futbolcuların havaya girip girmemesiyle alakalı olacaktır. Şahsi fikrim şampiyonluk şansımız maksimum seviyededir. Altay maçını Lig TV'den izledim. Takımın bu ligin çok üstünde olduğunu görüyorum. Coşkun'un ansızın gidişiyle başlayan gol yollarındaki sıkıntımız İlyas Çakmak ile çözüleceğe benziyor. Şu ana kadar golcümüz olarak öne çıkan İlyas tam 90 dakika oynamadığı için performansını yansıtamıyor. Zamanla hocanın istediği kıvama gelecektir. Şampiyonluğun bu saatten sonra rakibimiz İnegöl'e kaptırılması tam bir hayal kırıklığı yaratır. 7 puan fark oluşmuşken şehir ve takımın kaynaşması el ele bir üst lige çıkmamız gerekir."

Ali Bingöl (37) Halı Sahacı

"Hafta sonu oynanan Altay maçını izleme şansım oldu. Ben zaten sezon başından beri bu takımın şampiyon olacağına inanmıştım. Takıma destek için iki komine aldım. İç sahada oynanan tüm maçlara gitmeye, takıma destek olmaya çalışıyorum. Statta protesto yapılarak takıma destek verilmez. Kırmızı beyazlı temsilcimizin tüm maçlarını yense de yenilse de tam destek sloganıyla izlemeliyiz. Bizim büyüklüğümüzü rakiplerimiz bile kabul etmişken, taraftarlarımızın hala o bilince ulaşmamış olması taraftarlıkla bağdaşmıyor. 7 puanlık fark ortadayken şampiyonluğu kimseye vermeye niyetimiz yok. Sezon sonunda en az 10 puan farkla birlikte şampiyonluk bekliyorum. Birinci lig'e çıktıktan sonra düşmemek için takım kadrosu şimdiden oluşturulmalıdır."

Emrah Özkan (21) Öğrenci

"Balıkesirspor'un bütün maçlarını yakından takip ediyorum. Zaten dört büyüklerden birisini tutmak yerine şehrimin takımını tutmayı tercih eden azınlıktanım. İstanbul'da okuduğum için Galatasaray ile oynanan Türkiye kupası maçını izleme şansım oldu. Takımımızı artık koşulsuz desteklemeyi öğrenmeliyiz. Altay maçını 90. dakikada gelen gol ile kazandık. Alanya karşısında aynı dakikalarda eğer maçı kaybedersek takımımızı kötülemeyelim. Sonuna kadar destek çıkalım. Biz zaten taraftar ile takım arasında bir hoşnutsuzluk olduğunda maçları kaybediyoruz. O yüzden Atatürk Stadyumunda oynanan maçlarda takımımıza sonuna kadar destek çıkarak her maçta stadı doldurmalıyız. Böyle yaptığımızda önce PTT birinci lig ardından ise Süper lig'e çıkmak hayal olmayacaktır."

Mehmet Tezger (61) Emekli

"Uzun yıllardan bu yana üstüne koyarak gelen bir Balıkesirspor var. Bu yıl sonunda yapılan yatırımlar meyvelerini veriyor. Hafta sonu İzmir'in en köklü kulüplerinden Altay'ı çok rahat bir oyun ile yenmeyi başardık. Altay karşısında kazanmamız ve beş haftadır gol yemiyor olmamız rakiplerimizde korku yarattı. Bu takımın asıl yaratıcılarından Mesut hocanın hakkını yememek gerekiyor. Yeni gelen İsmail hocada eksikleri kısa zamanda görerek takımda olumlu bir hava yarattı. Şu an Bandırma İsmail hocayı arar konuma geldi. Alt liglerde mücadele eden takımlarda istikrar çok önemlidir. Şampiyon olduktan sonrada hoca ve kadroda fazla oynama yapılmasın. Coşkun Yılmaz'ın ani gidişine çok üzüldüm. Ancak İlyas'ta takıma her geçen hafta kaynaşıyor. Altay karşısında attığı gol ile birlikte tecrübesini ispatladı."

Editör: Haber Merkezi