İŞTE KULUPTEN YAPILAN 10 MADDELİK AÇIKLAMA

1) Balıkesirspor Kulübümüz önceki sezonlarda ve içinde bulunduğumuz sezonda maddi sıkıntılar yaşamıştır. Yönetim olarak bu sorunu çözmek için her türlü çabayı gösteriyoruz. Bu güne kadar vermeyi vaat ettiğimiz maç primlerinin tamamını ve yapılması gereken ödemelerin de bir kısmını ödemiş bulunmaktayız.

2) Hedefimiz sözleşmemiz olan futbolcularımızla sezon sonuna kadar devam etmektir. Önceki sezonlardan sarkan ve bu sezonunda içinde olduğu ücretlerinin bir kısmını alamadıkları için Futbol Federasyonuna müracaat eden futbolcularımız bulunmaktadır.

3) Futbolcumuz Tomıslav Glumac devre arasını beklemeden sözleşmesini tek taraflı fesih ederek ayrılmıştır. Futbolcumuz İbrahim Halil Çolak ile oynadığı dönem için bir miktar ödeme yapılmış geriye kalan alacaklarından kendisi feragat etmiş ve karşılıklı anlaşma sağlanarak yollarımız ayrılmıştır.

3) 02 / 12 Ocak tarihleri arasında planlanan Antalya kampımız başlamış, Foxi Kethewoama yurt dışında bulunduğu için hiç katılmamıştır. Bugünden itibaren takımıza katılarak antrenmanlara başlamıştır.

4) Kampın tamamlanmasına 2 gün kala futbolcumuz Doğa İşeri sözleşmesini fesih ederek eşyalarını toplayıp kampı terk etmiştir. Okan Alkan, Furkan Çil, Oğuzhan Çapar akabinde sözleşmelerini fesih edeceklerini tarafımıza bildirmiştir.

5) Yukatel Denizlispor ile oynayacağımız hazırlık maçı iptal edilmiş, kampımız teknik yönetimimizin isteği doğrultusunda 10 Ocak Cuma günü sona erdirilmiştir. Oğuzhan Çapar hiçbir görüşme yapmadan 11 Ocak Cumartesi günü tesislerden ve şehrimizden ayrılmıştır. Takımımızın Kaptanları Okan Alkan ile Furkan Çil ile görüşmelere başlanmıştır.

6) Alt yapımızdan yetişen Balıkesir Evladı olarak her zaman övündüğümüz profesyonel futbol hayatlarına Balıkesirspor’ da başlayan Oğuzhan Çapar ile Furkan Çil Bizlerin iyi niyet çerçevesinde gösterdiği çabaya hiçbir şekilde itibar etmeyerek anlaşmaya yanaşmayarak sözleşmelerini fesih etmişlerdir.

7) Futbolcumuz Atilla Özmen teklif ettiğimiz ödeme şartlarını kabul ederek takımımızda antrenmanlara başlamıştır.

8) Okan Alkan’a mevcut bütün şartlar içinde en iyi maddi teklif iletilmiş an itibariyle kendisinden haber beklenmektedir.

9) Yaşanan sıkıntılı süreçte ayrılmak isteyen bütün futbolcularımıza, elimizde ki bütün imkanları zorlayarak alacaklarına karşılık olarak senet, çek, nakit para, taşınmaz mülk teklifleri yapılmıştır.

10) Balıkesirspor Kulübü Yönetimine güvenerek takımımızla yola devam eden, başarılı olacaklarına inandığımız ve güvendiğimiz futbolcularımızla, teknik ekibimizle ligimizin ikinci devresinde canla, başla mücadeleye devam edeceğimizi değerli kamuoyuna ve taraftarımıza saygılarımızla bildiririz.

Balıkesirspor Kulübü Yönetimi

Editör: Haber Merkezi