TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde son 2 haftada 9 gol atıp, 6 puan toplayıp 8 basamak birden sıçrayarak 4'üncü sıraya yerleşen Balıkesirspor'da taraftarların lokma dökme etkinliğine futbolcular da katıldı.
Alihikmetpaşa Meydanı'ndaki etkinlik, yönetici, teknik heyet ve futbolcuların katılımıyla tam bir karnavala dönüştü. Meydana davul zurna eşliğinde gelen futbolcuları büyük sevgi gösterileriyle karşılayan taraftarlar, özellikle Bekamenga, N'Dongala, Ketheovama, Vukovic ve Glumac'la fotoğraf çektirme yarışına girdi. 
Meydana getirilen kulübün lisanslı ürünlerini satan Balıkesirspor Store TIR'ında formalar kapış kapış gitti. Formaları imzalayan futbolcular, halk oyunları ekibinin gösterisini ilgiyle izledi. 5000 kişilik lokma hayrı yapan Taraftarlar Derneği'nin Başkanı Sezer Ceyhan, "Gün birlik beraberlik günü. Bu takım sezon sonunda şampiyonluğu kucaklayacak" dedi. Taraftarlar Derneği'ne teşekkür eden Başkan Feyyaz Çiftçi ise şöyle dedi:
"Çok güzel bir etkinlik oldu. Valimiz, büyükşehir belediye başkanımız, sivil toplum kuruluşlarımız, basınımız ve taraftarımızla el ele verip, zor günleri birlikte aşacağız. Mali açıdan çok olumlu gelişmeler var. Başarılı sonuçlar alan takımımız da ligde iyi bir yerde. Elbirliği ile Balıkesirspor'u hak ettiği yere getireceğiz."
Balıkesirspor'un çok özel bir taraftar kitlesine sahip olduğunu söyleyen teknik direktör Can Cangök'de şunları söyledi: 
"Taraftarımız futbolu bilir, iyi oyuncu, güzel futbol ister. Oyuncularıma bunu sürekli hatırlatıyorum. Balıkesir çok daha güzel şeylere layık. Bugünlerin değerini iyi bilelim ve hep birlikte Balıkesirspor'u layık olduğu yerlere taşıyalım."
Takım Kaptanı Burak Çalık da Balıkesirspor'u sezon sonunda Süper Lig'e çıkaracakları sözünü verdi.
Editör: Haber Merkezi