Balıkesirspor Teknik Direktörü Mesut Dilsöz, Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Yeni Malatyaspor maçını değerlendirdi. Toplantıya İkinci Başkan Yusuf Özenç ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı da katıldı. 
Bugüne kadar biri kupa olmak üzere beş maç oynadıklarını belirten Dilsöz, dört lig maçında 10 puan topladıklarını kaydetti. Beş maçta dört galibiyet ve bir beraberilik elde ettiklerini belirterek, "Bu maçlarda 12 gol attık, kalemizde iki gol gördük. Genel olarak başarılı bir tablo. Lig başlamadan önceki hedefimiz de en az 10 puandı. Bu hafta maçımız yok, sonraki hafta Denizli Belediyespor ile karşılaşacağız" diye konuştu. 
"TEKNİK HEYET YÜZDE YÜZ HAKLI"
İkinci Başkan Özenç ise Balıkesirspor'un hedefinin belli ve gidişatın son derece iyi olduğunu söyledi. Yönetim olarak hocanın oyuncu tercihlerine kesinlikle karışmadıklarına dikkat çeken Özenç, teknik heyetin bu konularda yüzde 100 haklı olduğunu bildirdi. 
Dünyanın en büyük takımlarında bile oynamayan oyuncuların, sabır göstermeleri halinde tekrar formalarına kavuştuğuna, aksi halde problemler çıktığına işaret etti. Takıma ve teknik heyete gerekli imkanları her zaman sağlayacaklarını ifade eden Yusuf Özenç, Malatya maçında 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, taraftarlar başta olmak üzere başarıda pay sahibi olan herkese teşekkür etti. Geçen hafta taraflarların maçtan sonra yaptığı protestonun ise oyun ve oyuncu seçimiyle kesinlikle alakası olmadığını söyledi.
Editör: Haber Merkezi