UĞUR:”AMERİKA'DA NE VARSA BALIKESİR'DE DE O VAR”
“GENÇLİĞİMİZ İÇİN, ÇOCUKLARIMIZ İÇİN BALIKESİR'E ÇAĞ ATLATIYORUZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, gençler ve geleceğin teminatı çocuklar için Balıkesir'e çağ atlatacak işler yaptıklarını, bu çalışmaların artarak devam edeceğini kaydetti.
Çocuk Eğlence Merkezinin Türkiye'de sadece Balıkesir'de olduğunu hatırlatan Başkan Uğur, “Amerika'da ne varsa Balıkesir'de de o var” diye konuştu.

Başkan Uğur, şöyle devam etti;

“Yeşile ve estetiğe değer veren bir Belediyecilik anlayışına sahip olmamız hasebiyle göreve geldiğimizden bugüne kadar Kent Estetiği Daire Başkanlığımz  7003 adet ağaç dikimi gerçekleştirdi. Toplamda 2 Milyon metrekare yeşil alanın bakımı yapılmıştır. 8 adet meydan düzenlemesi gerçekleştirilmiştir. Yine gelecekte Çay Deresi'nin 2. etabında da 240.000 metrekare ve Çamlık'ta ise 730.000 metrekare rekraeasyon alanı Balıkesir'e kazandırılmış olacaktır. Çocuk Eğlence Merkezi, bu Türkiye'de bir ilk. Gelecek oyuncaklarla burada 500-600 çocuğumuz eğlenip vakit geçirecek.

Tuby Jump, kısa zamanda bitecek ve hizmete alacağız. Türkiye'de bir ilk. Amerika'da Avrupa'da var. Bizim Türkiye'de İstanbul, Ankara, Bursa, büyükşeşehirlerde olmayan bir yapıyı, Balıkesir'e getirdik. Amerika'daki ile bire bir aynı. Amerika'da ne varsa, Balıkesir'de de o var. Nasıl sağlık hizmetleri gelişmiş ülkelerdeki sağlık hizmetlerininş, hastane hizmetleri apynısı ise, eğitimde sağlıkta çağ atlıyorsak, işte gençliğimiz için çocuklarımız için de biz Balıkesir'e çağ atlatıyoruz.” 

Edip Uğur, Çocuk Eğlence Merkezi'ndeki Basın bilgilendirme toplantısının ardından çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: Haber Merkezi