Daha sonrasında yorumlara yanıt verebilme özelliği geldi ve yorum kısmı bir nebze de olsa toparlanmaya başladı. Beğeni özelliğinin de gelmesiyle birlikte yorumlar bugünki haline ulaştı. Ancak bu değişiklikler Facebook için yeterli gelmemiş olacak ki yeni bir güncellemeyle yorum sistemini değiştirmeye hazırlanıyor.
 
BuzzFeed'in haberine göre Facebook şu sıralar söz konusu yorum sistemi üzerinde çalışmalar yürütüyor. Ekran görüntüsünden de anlaşılabileceği üzere yeni yorum sisteminde tasarım daha da basitleştirilerek olası karışıklıkların önüne geçiliyor. Tarz olarak Facebook Messenger'ı andıran yeni yorum kısmında yapılan her yorum baloncuk içerisinde görünüyor. Yorumlara verilen yanıtlar ise şimdi olduğu gibi normal yorumlara göre biraz daha yanda ve yine baloncuk içerisinde karşımıza çıkıyor. Böylece yorumlar ve yorumlara verilen yanıtlar net bir şekilde birbirinden ayrılıyor.
 
Facebook sözcüsü yaptığı açıklamada Facebook'ta iletişim kurmayı daha kolay ve etkili hale getirebilmek için devamlı olarak çalıştıkları belirtiliyor. Geliştirilen bu yorum sisteminin bir fikir olarak mı kalacağı yoksa yakın gelecekte Facebook'un bir parçası haline mi geleceği ise henüz bilinmiyor.
Editör: Haber Merkezi