Bandırma Ensar Vakfı Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışı için Balıkesir’e gelen TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ve Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan Çocuk Köyü’nü ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Nazım Ergelen ve Fırıntaş A.Ş Genel Müdürü Kazım Boztaş’ın yer aldığı ziyarette; Başkan Uğur, Türkiye’nin en büyük çocuk eğlence merkezi olan Çocuk Köyü hakkında Erdoğan ve Dilberoğlu’na bilgi verdi.

Çocuk Köyü’ne Balıkesir’in yanı sıra çevre illerden gelenlerin olduğunu ifade eden Başkan Uğur, çocukların ve ailelerinin bu merkezde keyifle zaman geçirdiğini belirtti.  

TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ve Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, Çocuk Köyü projesinden etkilendiklerini ifade ederek Başkan Uğuru kutladılar.

Editör: Haber Merkezi