Hainler için Vatan, beş harften oluşan onların ruhunda anlam ifade etmeyen harfler dizisi. Satılabilen, peşkeş çekilen, ihanet edilen, uğruna mücadele edilmeyecek sadece kap kara bir toprak parçası.
Ey vatanım yüzlerce yıldır sinende barındırıp büyüttüğün, beslediğin ne soysuzlar ne hainler gördün. 
Kimi makam mevki uğruna, taht saltanat uğruna, kimi üç kuruş para uğruna, kılıktan kılığa girdi .Kimi siyasetçi kisvesine büründü, kiminin elinde tesbih, başında takke oldu, kimisi sanatçı kimisi gazeteci, kimisi savcı, kimisi hakim olarak çıktı karşımıza.
Kimi Allah dedi İnandık, kimi devrim dedi kandık. Kimi zaman feto oldu, kimi zaman pkk, kimi zamansa başka bir örgüt. Hainler bir, biz vatanseverler bölük pörçük. 
Bu hainler gün geldi Selçuklunun otağına sızdılar, gün geldi Osmanlı'da sadrazam oldular, gün geldi ittihat-terakki, gün geldi,Başbakanın yatak odasına,gün geldi Cumhurbaşkanı yaveri olup devletin içine sızdılar.
Bunların karakteri hiç değişmedi, bu soysuzların hainlikleri nesilden nesile aktarıldı. Bunlar Haçlı zihniyetine yapamadıklarını yaptı, Osmanlı İmparatorluğu'nu çökerttip, koca bir cihan devletini yıktılar. Bütün amaç ümmeti başsız bırakmak, bu aziz milletin, büyük devlet olma yürüyüşünü durdurmaktı.
1960- 1971'de 1980 de asker kılığına girdiler darbe yaptılar. Başbakan Bakanları astılar, milletin partilerini kapattılar. Milleti Türk Kürt, Alevi Sünni , sağcı solcu diye ayrıştırdılar. Suikast, bombalı eylemler düzenleyip dine, dindara karşı terörist algısı oluşturdular. Cemaat kisvesi altında paralel devlet oluşturup, darbe yapıp devleti ele geçirmeye çalıştılar. Bu sahte din bezirganları hainler yüzünden, insanımızın diğer cemaatlere gruplara karşı güven duygusu sarsıldı,her kez bir birine şüphe ile bakmaya başladı. Askeri askere, polisi polise, halkı halka düşman etmeye çalıştılar.
15 Temmuz günü bu katillerden oluşan hainler güruhu, asker kılığında uçakla tankla tüfekle milletin iradesine darbe yapmaya, ülkemi bölüp parçalamaya, patronları olan haçlı ittifakına ülkemi peşkeş çekmeye çalıştılar. 1000 yıldır süregelen ihanetler zinciri,o gün sokağa çıkan yüz binlerce Vatansever milletimiz ve liderleri Recep Tayyip Erdoğan tarafından kırıldı,param parça edildi. O gün bütün ihanet şebekeleri ortaya çıktı, bu millet dostunu düşmanını, o gün bütün çıplaklığıyla gördü.
O gece şehitler verildi, binlerce insan gazi olma şerefine nail oldu. Milyonlar bir ay sokaklarda sabahladı.Millet Devleti'ne iradesine sahip çıktı. O günden sonra Ülkem savunmadan hücuma geçti, terör örgütlerinin üzerine yıldırım olup yağdı. Bugün Suriye'de Irak'ta biz de varız buralarda bizde söz sahibiyiz diye haykırmaya ve gereğini de yapmaya başladı. Artık bir devlet 150 yıl süren fetret devrinden çıkıyor, içerisindeki hainler tarafından uyuşturulmuş bir millet, bütün ihtişamıyla ayağa kalkıyordu. Bu aziz millet için Vatan dendi mi, gerisi teferruat oluyordu.
Vatan, hainler için bir avuç toprak, benim gibiler ve sizin gibiler için, ismi bile yürekleri ısıtan, buram buram mis gibi cennet kokan, her zerre toprağı şehit kanlarıyla sulanan, bizlere yuva, aşk, iş olan, dedem ninem ceddimi sinesinde barındıran, aşkım sevdam namusum, öldüğümde bağrında yatacağım, sinesinde toprak olup kaynaşacağım, bir olup beraber olacağım, mezarımın üzerini örtecek kutsal yorganım.
Vatanım aşkım sevdam, cennet kokulum, uğruna şehit olanlar gibi biz, canımızdan vazgeçemedik. Seni hainlere karşı yeterince savunamadık. Zaman geldi kandırıldık, inandık aldatıldık, böğrüne hançer sokmaya çalışanlarla dost arkadaş olduk.Gözümüze İnen perdeler yüzünden, hainleri de ihanetlerini de göremedik.
Affet bizi sevdam,sadık yarim, artık hesap günü. Senin üzerine plan kuranlardan hesap sorma zamanı, bizi ayrıştıran bölmeye çalışan ihanet şebekeleri ne yurdumu dar etme zamanı.
15 Temmuz'da bütün dünyanın oyununu bozduk, oyun kurucularını en büyüğü yüce Allah,bütün oyunları alt üst etti.Yeni uyun kurucu artık biziz, Irak'ta Suriye'de Balkanlarda Kafkaslarda, Afrika'da Asya'da Avrupa'da artık biz de varız, artık savunmada değil hücum dayız .Zafer Allah'ındır. Zafer İnananların dır.
SELAMÜN ALEYKÜM