Televizyonda Ahmet Hakan'ın tartışma programını seyrediyorum, inanın ki kahroluyorum.Neymiş yaşam tarzlarına Devlet,Hükümet,Diyanet müdahale ediyor muş. CNN de iki saattir tartışılan konu bu.

Yazık Ülkem bütün Vatan sathın da bir İstiklal,istikbal mücadelesi, var olma yok olma savaşı veriyor,birileri ise, yaşamlarına müdahale edildiğinin derdin de.

Ülkemde bir gün Kayseri'de, bir gün Beşiktaş'ta, bombalar patlıyor, Bir yılbaşı gecesi İstanbul'da bir gece kulübünde katliam oluyor, doğuda Mehmetçikler 3000 metre dağların zirvelerinde 2 metre karda - 30 derecede, bebek katili pkk ile mücadele ediyor, askerimiz Suriye'de Kürt koridoru na engel olmak için deaş la boğaz boğaza savaş veriyor.

Bizim sözde aydınlarımız,münevverlerimiz,gazetecilerimiz, televizyon kanalların daki bütün dertleri ise yaşam biçimlerine müdahale.

Neymiş,Ülkem de azınlıkta olan biz Müslümanların camilerin de, bu hafta ki Cuma hutbesinde, yılbaşı kutlamak, piyango bileti almak, içki içmek,zina yapmak günahtır denmiş.Vay sen bunu nasıl dersin, bu yaşam tarzlarına müdahale imiş.İşte bu yüzden terörist bunu fırsat bilmiş,eylem yapıp yılbaşında gece kulübünü basıp katliam yapmış ,diyanet bu konudaki hutbesinden ötürü suçlu imiş.

İmamlar; ne diyecekti beyler, yılbaşı kutlamak, içki kumar, zina esrar eroin farz, rüşvet ahlaksızlık,hayasızlık vacip, adam öldürmek terörü övmek,teröristlere yataklık etmek,vatana millete ihanet etmek, dine imana, saldırmak sünnet mi, diyecekti. Veya daha ileriye gidip, Hazreti İsa haşa Allah'ın oğlumu diyeceklerdi.

Beyler bu Din,sizin dininiz olmayabilir, ama bu bizim dinimiz, Beyler bu camiler sizin mabetleriniz olmaya bilir, ama bizim ibadethanelerimiz,kıblemiz. Siz kitapsız olabilirsiniz ama, bizim kitabımız Kur'an, sizin atalarınız maymun olabilir ama, bizim atamız Hazreti Adem.

Sizin inandıklarınız sizlere, bizim inandıklarımız bizlere.

Siz bizlerin,bu aziz Milletin aklıyla alay mı ediyorsunuz, Bize ne kardeşim sizin yaşam tarzınızdan, istediğiniz için,isterseniz alkolik olun, isterseniz hepiniz Noel Baba kılığında gezin, dolaşın. İsterseniz domuz eti yiyin, isterseniz donsuz gezin,isterseniz çocuk yerine köpekleri evlat edinin,isterseniz Müslüman olmak zor geliyorsa hiristiyan olun ,yahudi olun.

Ama bu Miiletin inancına hakaret etmeyin,bu Millete bu Devlete ihanet etmeyin,bu aziz Vatan topraklarını bölmek parçalamak isteyenlerle kol kola girip onlara uşaklık etmeyin.Yoksa bu ihanetlerinizin bedeli çok kötü ağır olur,bu Millet sizleri af etmez.

Beyler bizim derdimiz yemek, içmek giyinmek, gezmek değil.

Bizim derdimiz Vatan, bizim derdimiz Millet, bizim derdimiz Ümmet, bizim derdimiz Ülkemin bölünüp parçalanmaması.

Bizim derdimiz zalimlerin zulmüne dur demek, bizim derdimiz akan Müslüman kanına dur demek,bizim derdimiz dünyadaki açlar,bizim derdimiz ülkelerin den kovulan muhacirler, bizim derdimiz İçerideki, hainlere bu Vatanı dar etmek,dışarıdakileri,bu Vatanın toprağına göz dikilemeyeceğini göstermek.

Bizim derdimiz 80 milyon Vatan evladının kardeşçe yaşamasını sağlamak, bizim derdimiz dostluk kardeşlik, bizim derdimiz birlik beraberlik, bizim derdimiz Ülkemin minarelerin de Ezanların kıyamete kadar susmaması, ay yıldızlı bayrağımız kıyamete kadar göklerde Dalgalanması.

Bizim derdimiz yeniden büyük TÜRKİYE,bizim derdimiz yeniden büyük bir MİLLET olmak.
SELAM ve DUA ile