Otobüste yer vermediği için kendisini haklı olarak çıkışan yaşlı amcaya “şimdi beni taciz ediyor diye bir bağırırsam, soluğu karakolda alırsın” diyen 15-16 yaşlarında ahlaksız kız çocuklarının iki dudağının arasında kaldı erkeklerin hükmü!

Kadın hakları ve pozitif ayrımcılık diyerek, fiziksel zayıflığı bahane göstererek Türkiye’nin genleriyle oynuyorlar ve oynamaya da devam edecekler.

Kötü örnek, örnek değildir.

Ama on binde bir gerçekleşen kadına şiddeti bahane ederek 9.999 erkeğe pranga vurulmaya doğru yol alıyoruz!

Tüm bunların üzerine de, gerek sözlü, gerek küfürlü, gerekse fiziki olarak darbedilerek saldırılara maruz kaldığınız halde kılınızı kıpırdatamıyorsunuz!

Çünkü her birey için EŞİT olması gereken kanunlar, sizin eşit şartlarda kendinizi korumanıza müsade etmiyor ve kadından yana taraf oluyor..

Pozitif ayrımcılık toplumsal bir olguyken, adalete yansımış ve “eşitlik” hükmü erkeklerden gasbedilmiştir.

Otobüsdeki yaşlı amca mı?

Tek bir kelime edemeden, arkasına bile bakmadan otobüsün en ucuna kaçtı ve genç bir erkeğin kendisine verdiği yere oturdu.

Yaşlı amcaya taciz vardı ama hakkını arayabileceği adalet yoktu.

*

Samsun’da eşini çocuğunun gözü önünde zalimce döven adi heriflere de kısas başta olmak üzere daha sert cezalar verilmedikçe bunların sonu gelmez.

*

Sonuç:

Bir cani manyağın yaptığı hareket tüm Türkiye’ye mal olur, bütün ülke bir sonraki adımda aileyi parçalayacak olan tüm yasaları ve sözleşmeleri destekler hale getirilir.