Yoruldum be dünya; artık senden ne beklentin, ne de aldığım haz, lezzet kaldı.
Yeryüzünde her katledilen Müslüman benim yüreğimi dağlıyor, her anasız babasız kalan, gözyaşlarıyla neredesiniz ey Müslümanlar, diye haykıran çocukların sesleri kulaklarımda çınlıyor.
Her toprağa düşen Şehit, benim bedenimden bir parça alıp gidiyor. Uyuyamadım gecelerin sabahında, televizyon ekranlarından duyduğum zalimlerin zulmü, beni çileden çıkarıyor. Haykırmak istiyorum, sesimi soluğumu yanımdaki Müslüman kardeşlerim bile duymuyor. 
Bütün mazlum Müslüman dünyasının son umudu ülkemde bombalar patlıyor, din kardeşlerimiz sandığımız insanlar bizleri sırtımızdan hançerliyor.Bizler artık evlerimizde,çevremiz de aynı dili konuşamayan, insanlar olduk.
Ne bekliyoruz biz; bizim yerimize gelip mazlumlara, gariplere sahip çıkacak,yok edilmeye çalışılan İslam dünyasını bir araya getirecek bir kurtarıcı mı.
Bak kahpeler alçaklar yine boş durmadı,ne bayram dinliyorlar nede kandil. Allahsız kafirler ne istediniz 38 Vatan evladından, sizlerin anaları babaları kardeşleri yok mu, ne bu gözü dönmüşlük, Siz kime hizmet ediyorsunuz, sizin inandığınız hiçbir değerimiz yok mu . 
Biz nerede yanlış yaptık, iktidara geldiğimizde 8-10 yaşında olan sabileri biz nasıl kardeşini öldüren caniler haline getirdik. Neden biz gönüllere giremedik, neden bu canilere Allah'ı Peygamberi dini imanı öğretemedik. Neden bunlara vicdan, merhamet, sevgi aşılayamadık. 
Neden biz evlerimizde rahat bir şekilde hayatımızı idame ederken, yan evden gelen kulakları sağır eden çığlıklar duyamadık.
Neden biz boğazlar üzerine köprüler yaparken, şehirleri birbirine yollarla kavuştururken, insanların kalplerine, gönüllerine köprüler yollar inşa edemedik.Neden biz kalpleri Allah korkusu, vatan millet sevgisiyle nakş edemedik. 
Bu gece 38 evde yürekler yanıyor, göz pınarlarından akan gözyaşları sel oluyor, çocuklar babasız, eşler kocasız, analar babalar evlatsız kaldı. 
Ne için kendini feda etti bu Yiğitler. 

Bizim rahatımız, huzurumuz,sıcacık evlerimizde sürdürdüğümüz zevki sefa için, bütün Şehitler bizim için, Millet Devlet, Allah için canlarını feda ettiler. Gencecik hayatlarını Cennet karşılığında feda ettiler.
Artık dayanamıyorum günümüz Müslümanlarının vurdum duymaz lığından, hiç ölmeyecek gibi, Allah'a hesap vermeyecek gibi dünyaya sımsıkı sarılmalarından.
İnanın üzülüyoruz ya, sosyal medyada yürek dağlayıcı mesajlar yayınlıyoruz ya,çoğu sahte,sadece kendimizi tatmin ediyoruz. Oysa bugün hepimizin evinden bu gün bir Şehit çıktı. Bugün her birimizin evlerinden bir kardeşimizin kanı toprağa düştü.
Kapatın gözlerinizi Şehit olanın eşiniz, kardeşiniz çocuğunuz olduğunu düşünün, yüreğinizin koptuğunu,nefesinizin kesildiğini, dünyanızın karardığını, mal mülk makam, her şeyin boş olduğunu, evladınızı geri getirmek için canınızı bile feda edebileceğinizi söylersiniz değil mi. Düşüncesi bile sizi titretti, gözleriniz den yaşların boşanmasına yetti değil mi. 
Yoruldum artık dostlar kardeşler ablalar. Her köşe başında soğuktan elleri titrerken, Allah rızası için bir sadaka diye yardım talep eden, evsiz barksız, vatansız insanların sessiz çığlıklarını duymaktan.
Yoruldum artık İnsanların birbirine kötü davranmasından, televizyon ekranlarında gördüğüm cinayetlerden, insanların birbirini öldürmesini,boğaz lamasını duymaktan. 
Yoruldum artık her gün dünyada duyduğum hissettiğim acılardan, dünyada açlıktan bir deri bir kemik kalmış çocukların bir dilim ekmek için yalvarır gözlere bizlere bakmasından. 
Yoruldum artık Allah diye bizi kandıran sahte alimlerden, Müslümanları birbirine kırdıran dışı Müslüman, içi ebu cehil kılıklı adamların varlığından. 
Yoruldum artık kendi milyonlarla zevki sefa süren Müslümanlar varken, askeri ücretle ailesine helal ekmek götürmek için, iş peşinde koşan,iş bulacağım diye insanların karşısında el pençe duran, bu insanların sesini duymayan, kulakları sağır olanlarla aynı toplumda yaşamaktan. 
Yoruldum artık binlerce insan içerisinde yaşarken, birbirimizi Allah rızası için sevecek bir dost arkadaş bulamamaktan. 
Yoruldum artık yollarda, yağmurda karda, bir serçe gibi yalnız olmaktan.
Allah'ım ya dağıt kimsesiz kalan sürünü 
Ya da bizi çobansız bırakma Allah'ım
Müslümanlıkla yoğrulan yurdumu 
Müslümansız bırakma Allah'ım..