Neden Ak Parti, neden Recep Tayyip Erdoğan?

Dava nedir biliyor musunuz arkadaşlar, dostlar, kardeşler; 
Dava; Allah Lafzı Celalini hakim kılmak ve yüceltmek. 
Dava; dünyada ki bütün zalimler karşısında, Mazlumun, mağdurun yanında saf tutmak. 
Dava; Hakkı hakim kılmak batıla dur deme. 
Dava; Allah'ın rızasını kazanmak, Peygamber Efendimize Ümmet olmayı hak etmek. 
Dava; bu kutlu yolculukta, gerektiğinde şehit olmayı göze alıp Cihad etmektir. 
Dava; son zalim kalıncaya kadar, onunla siyasi ekonomi ilmi, maddi manevi, her türlü cephe de, Cihad şuuru ile mücadele etmek. 
Dava; nefse dizgin vurmak, Helali haramı bilmek, gönülleri fethetmek, Allah CC. yolunda Cihad edip, her şeyimizi feda edebilmektir.
Dava; Hem büyük, hem de küçük düşmanla Cihad etmektir.

***

Cihad, sadece topla tüfekle savaş meydanında yapılmaz.
Bu kutlu davanın, tek derdi Cihad olan, dava adamları vardır. İşte bu dava adamları öyle anlarda ortaya çıkar, olaylara el koyarlar ki, aynı secdeye baş koyduğunu sandığımız, hainlerin tanklarının paletlerine, gövdeleriyle takoz, tüfeklerin den çıkan kurşunlar karşısında bedenlerini hedef tahtası haline getirirler. 
Onlar Okçular tepesinin her türlü ganimete karşı, nöbet yerlerini bırakmayan isimsiz kahramanlardır. 

Bu dava adamlarının, dünya diye bir derdi yoktur.
Bu dava adamları Cihad yaparken, mala mülke makama, şana şöhrete tamah etmez. 
Bu dava adamlar nefislerine yenilmez, içleri ile dışları aynı olur, münafıklık kokmaz. 
Bu dava adamları, Ahlaksızlık yapmaz, rüşvet yemez, uçkuruna sahip çıkar zinaya yaklaşmazlar. Çoluğuna çocuğuna, evladı ayaline sahip çıkar, onları işlerine karıştırmazlar. 
Bu dava adamları emin insan, adaletli insandır. Söz verdi mi yerine getirir, aldıkları emanete hıyanetlik etmez. 
Bu dava adamları sadece şekli ve sözle yaptığı ibadetler ile Müslümanlık taslamaz, Onlar nefsini de Müslüman yapmayı başara bilen, kendini her an gören Allah CC. olduğunu bilen, yaptığı her şeye ona göre çeki düzen verebilen gerçek bir iman sahibidirler. 
İşte dava, işte dava adamları

***

Dostlar, gelelim neden Recep Tayyip Erdoğan, neden Ak Parti
Çünkü Aziz Milletimiz ve geçmişte büyük çoğunluğu, AK Parti'de siyaset yapanlar, dava ve dava adamlığı, Cihad şuuruyla Recep Tayyip Erdoğan'ı Lider, Önder, Başkomutan, Ulü'l-Emr olarak gördüler ve onun kurduğu AK partiye bir Cihad ruhu ile sahip çıktılar, Ak Partide siyaset yapmayı Cihad yapmak ile eşdeğer olarak bildiler. 
Beyler, bayanlar, AK Parti'de Ankara'da,Taşrada siyaset yapanlar. 
AK Parti bir davanın partisidir. AK Parti, bir elitin, bir zümrenin, bölgesel bir yapının, cüzdanı kabarık olanların, gücünü siyaset tacirlerinden devşirenlerin. Amacı mal mülk, makam mevki, şan şöhret edinmek olan, zenginliğine helal haram demeden zenginlik katmak isteyenlerin Partisi değildir. 

AK Parti fakir fukara, garip gurebanın, ezilen horlanan. Dini imanı, ahlakı maneviyatı, aşı işi emeği, yıllardır sömürülen, dışlanan ötekileştirilen. 
Kendi yurdunda ikinci sınıf vatandaş, parya görülenlerin, Adalet isteyenlerin kurduğu, onların alın teri, canı kanı ile yoğrulan, oyu duası ile yol alan, yaşayan bir partidir.

AK Parti'yi kuranlar, Cihad ruhu ile kurdular, onlar siyaset yapmayı Cihat ibadeti olarak bildiler. 
Onlar mal demediler, makam demediler, asgari ücrete, emekli maaşlarına isyan etmedi, Allah CC. bereket versin dediler. 
Onlar virane, yıkık dökük evlerin den hanelerin den, evlatlarını askere gönderirken, ellerine kına yaktılar. Evlatları Şehit olduğun da Vatan sağ olsun dediler. 

Onlar şan istemediler, şöhret istemediler, onlar, o garipler hep verdiler, hep verdiler, almaya gelince, almayı çalmak haram, istemeyi ise gururlarına yediremediler.

Onların derdi Devletti, Onların derdi Milletti, Onların derdi Ümmetti.
Onların derdi Allah'ın Lafzı Celalini bütün zalim beyinlere nakşetmek, yüceltmek. 
Onların tek derdi vardı, davaya Er olmak, bu sayede Allah CC. Rızasını kazanmak. 
***
Beyler bayanlar, Ankara'da siyaset yapanlar. 

Her kim iseniz, Reisimizin arkasına saklanıp, onun adına ahkam kesenler, Reisimiz den habersiz teşkilatları dizayn edenler, kendi siyasi ikballerini garanti altına almak isteyenler. 

Her kimseniz, siyaset yapmayı ibadet değil, ticaret olarak görenler, dini imanı, İslamı, Kuran'ı, kendi çıkarlarına alet edip, Ümmetin duasıyla ayakta duran AK Parti mi lekelemeye, kendi pislikleri ile kirletmeye meyledenler. 

Sizlere Millet olarak haklarımızı Helal etmiyoruz. sizleri Allah şikayet ediyoruz. Allah CC. sizleri ıslah etsin, Islah olmazsanız AK Parti mi kirlettiğiniz ak olanı karaladığınız için, Allah CC. her iki cihanda yüzlerinizi kapkara etsin.

Selam ve Dua ile.