Karesi Kaymakamlığı koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Karesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karesi İlçe Spor Şenlikleri kapsamında spor etkinlikleri, sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

"Karesi'de Eğitimde Spor" sloganıyla; çocukların spora olan ilgilerini artırmak ve birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak amacıyla, atletizm, futsal ve taekwondo branşlarında yapılan spor şenliklerinde çok sayıda minik sporcu, madalya ve kupa için ter döktü. 23 Nisan Haftası kapsamında Eskrim turnuvası ile başlayan spor etkinlikleri İsmail Akçay Atletizm pisti tesislerinde Karesi'nin En Hızlıları Atletizm Yarışması ve Şehit Turgut Solak Spor salonunda futsal ve Taekwondo Turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvalarda küçük sporcuları, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Karesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Özalp ve protokol üyeleri yalnız bırakmadı. Dereceye giren çocuklara madalyalarını vererek başarı dilediler.

Bu güzel organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Bu tür etkinliklerimiz artarak yapılmaya devam edecek” dedi. Tüm paydaşlara teşekkür eden İl Müdürü Arıcıoğlu, turnuvalara katılan öğrencilerin ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

23-24 Nisan 2022 tarihlerinde Karesi Spor Salonunda yapılacak 23 Nisan 2. Satranç Turnuvası ile şenlikler devam edecek.

Editör: Haber Merkezi