Altı Eylül İlköğretim Okulu 1-B sınıfının Okuma Bayramı okul salonunda gerçekleştirildi. Öğretmen Şerif Lekant ve öğrencilerinin birlikte hazırladığı gösteriyi okul müdürü Orhan Aydın, öğretmen ve veliler beğeni ile izledi.

Öğrencilerden İdil Şenol ve Sefa Uçak’ın sunuculuğu üstlendiği etkinlikte minikler birbirinden güzel şiirler okuyup, duygularını dile getirdi. Tiyatro alanındaki yeteneklerini de mini skeçlerle gösteren öğrenciler salondakilere güzel anlar yaşattı. Dans edip, vals yapan, halk oyunlarından çeşitli örnekler sunan minikler büyük alkış aldı.

Okul Müdürü Orhan Aydın, “Öğrenciler bizim her şeyimiz. Onların yaptığı her şey bizim için çok güzel. Ben bu eğitim öğretim yılının ilk gününde Altı Eylül’de ki görevime başlamıştım. Miniklerin ilk gün kü heyecanını gözlemlemiştim. Veliler için öğrencilerin okumayı öğrenmesi bile çok zor görünüyordu. Şubat tatili başlamadan tüm öğrenciler okuma yazmayı öğrendi. Şimdi ise bize gösteriler sunuyor. Bu çocuklar sizin çocuklarınız ama biz bu çocukları en az sizin kadar seviyor ve değer veriyoruz. Her şeyin en güzelini çocuklarımız için yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizle övünüyoruz” dedi.

Sınıf öğretmeni Şerif Lekant, okul müdürü Aydın’a etkinliğe destek verip, öğrencilerin büyük heyecan ve sevincine ortak olduğu için teşekkür etti. Minik öğrenciler, Okuma Bayramı etkinliğine katkıda bulunan halk oyunları eğitmeni Kazım Toprak, kendilerine vals öğreten veli Derya Yıldırım, sınıf anneleri Funda Küçükakça ve Nurcan Uçak’a çiçekler sunup, teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi