BALIKESİR Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş,  20 Şubat 2015’te Ege Üniversitesi (EÜ) Kampusunda, çıkan olaylarda terör örgütü PKK mensubu öğrenciler tarafından kalleşçe bıçaklanarakı yaşamını yitiren Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu unutmadı. 

ADI YAŞATILACAK

Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun adını Balıkesir Üniversitesi'nde yaşatacaklarını söyleyen Rektör İlter Kuş, "Tıp Fakültemiz bünyesinde bulunan konferans salonuna Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adını vereceğiz ve şehidimizin adını üniversitemizde de yaşatacağız." dedi. 

Yapımı kısa süre önce tamamlanan salon Fırat Yılmaz Çakıroğlu Konferans Salonu olarak önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Rektör Kuş, Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu için sosyal medya hesabından anma mesajı yayınladı, adının yaşatılacağını açıkladı.

ÖMER HALİSDEMİR DE UNUTULMADI

REKTÖR Prof. Dr. İlter Kuş, günün bir diğer güzel haberini de 15 Temmuz hain darbe girişiminin kaderini değiştiren yiğidimiz Ömer Halisdemir için verdi. 

Rektör Kuş,  bugün doğum günü dualar ve rahmetle kutlanan 15 Temmuz Kahramanı Ömer Halisdemir'in adını da Fen Edebiyat Fakültesi'ndeki Konferans Salonuna vereceklerinin bilgisini paylaştı. 
 

Balıkesir Üniversitesi'nin duyarlı yaklaşımı alkış aldı.

Editör: Haber Merkezi