BİGEP Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
 
İlimizin eğitim kalitesini ve başarısını yükseltmek için Vali Hasan Şıldak öncülüğünde uygulamaya konulan (BİGEP) Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi ile ilgili video konferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirildi. 

Vali Şıldak gerçekleştirdiği toplantıların ilkinde projenin rehberliğini üstlenen ve en önemli yapı taşlarından olan İl genelinde görev yapan bütün Rehber Öğretmenlerle video konferans yöntemiyle bir araya geldi.

Ardından İl genelinde görev yapan bütün Okul Müdürleri ve Okul Proje Sorumlusu Öğretmenlerle de ayrı bir toplantı yapan Vali Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’ın da katıldığı toplantılarda projeyle ilgili paylaşımda bulunarak uzaktan eğitimin devam ettiği bu süreçte yapılması gerekenler ve atılacak adımlarla görüş alışverişinde bulundu.

Projenin hedefleri ve uygulama yönteminin değerlendirildiği toplantı Milli Eğitim Bakanlığının çevrimiçi toplantı sistemi kullanılarak gerçekleştirildi.

Toplantı ayrıca 800'ün üzerinde okul müdürü ve proje sorumlusu ile 400'ün üzerinde rehber öğretmenin katılımıyla yapılan geniş bir toplantı olma özelliği taşıyor.

Editör: Haber Merkezi