İstanbul Havranlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Havran ilçesi Temaşalık İlkokulunda yaptırılacak “İstanbul Havranlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ana Sınıfı” için protokol imzalandı.

Balıkesir Valiliğinde düzenlenen protokol törenine; Vali Hasan Şıldak, Havran Kaymakamı Enver Özderin, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ve İstanbul Havranlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Belgüzar Öğüt katıldı.


Belgüzar Öğüt | Dernek Başkanı

İstanbul Havranlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Havran ilçesi Temaşalık İlkokulu bahçesine yapılacak olan ve içerisinde mutfak, depo, öğretmen odası ve tuvalet bölümlerinin de bulunacağı bağımsız ana sınıfı binasının yapımını üstlendi.


Emin Ersoy | Belediye Başkanı

Balıkesir gönlü zengin
hayırseverlere sahip şanslı bir şehir!”

Balıkesir Valisi Sayın Hasan Şıldak, protokol törenindeki konuşmasında: “Balıkesir gönlü zengin hayırseverlere sahip şanslı bir şehir. Eğitime yapılan yatırımı ve okul öncesi eğitimi önemsiyoruz. Hayırsever İstanbul Havranlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimine ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Tarafların protokol metnini imzalamasının ardından tören sona erdi.

Editör: Haber Merkezi