HEYECAN ve GURUR
"Değerli Mesai Arkadaşlarım ve Kamuoyunun Dikkatine
27 Aralık 2018 Tarihli ve 30638 Sayılı Resmi Gazetede yer alan 2018/264 numaralı karar ile Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanmış olmanın heyecanı ve gururu içerisindeyim.
ERDOĞAN'A ŞÜKRAN
Öncelikle uzun yıllardır mensubu olduğum Balıkesir Üniversitesinin bir ferdi olarak şahsıma böylesine önemli bir görevi layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a şükranlarımı sunuyorum.

ÖNCÜ VE ÖRNEK 
Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, ülkemizin 2023 hedefleri ve vizyonu çerçevesinde Balıkesir Üniversitemizi de her alanda öncü ve örnek bir eğitim kurumu noktasına getirmek için bugünden itibaren vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başlayacağımızın bilinmesini isterim

Balıkesir Üniversitesinin 7. Dönem Rektörü olarak 2014 yılından bugüne görev yapan Prof. Dr. Kerim Özdemir (sağdaki), nöbeti teslim ettiği Prof. Dr. İlter Kuş’a başarılar diledi. 
HEDEFE ULAŞACAĞIZ
Balıkesir'in en önemli değerlerinden biri olan güzide kurumumuz Balıkesir Üniversitesi’nde akademik, idari personelimiz ve öğrencilerimizden, üst düzey yöneticilerimize kadar her bir bireyin desteği ile hedeflerimize ulaşacağımıza eminim.
FETÖ İLE MÜCADELE
Bu duygu ve düşüncelerle; bayrak, ezan ve vatan sevdamızla, en başta FETÖ terör örgütü olmak üzere tüm terör örgütleriyle olan mücadelemizi de sonuna kadar sürdüreceğimizi ifade ediyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
Prof. Dr. İlter KUŞ
Balıkesir Üniversitesi Rektörü

Editör: Haber Merkezi