ZAĞNOSPAŞA İlköğretim Okulu küçük kızlar voleybol takımı, Sakarya, Şeref Eğinlioğlu, Sevinç Kurşun'u set vermeden 2-0 yenerek grup birincisi oldu. Final Grubu'nda ise Atatürk, Ayvalık Sakarya ve Gönen Özcan Kılıçay ilköğretim okullarını yine set vermeden 2-0'lık sonuçlarla geçmesini bildi.

Yarı finalde Hatice Fahriye İlköğretim Okulu'nu 2-1'le geçen Zağnospaşa Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi spor salonunda oynanan final maçında Susurluk Fatih İlköğretim Okulu'nu 2-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Maçta okul müdürü Salih Yaşar Özsoy, öğretmenler ve veliler de takıma büyük destek verdi.

Maç bitiminde büyük sevinç yaşayan şampiyon kızlar kupalarını da okul müdürü Salih Yaşar Özsoy'un elinden aldı. Voleybolu çok sevdiklerini söyleyen kaptan Aybüke Aykoç, "İki yıldır düzenli bir şekilde çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını bu yıl aldık. Gruplarda Balıkesir'i en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

Zağnospaşa İlköğretim Okulu Müdürü Özsoy, "Voleybol takımımız gururumuz oldu. Öğrencilerimi ve öğretmenlerimi kutluyorum. Daha büyük başarılar bekliyorum" diye konuştu.

Takımın başarısında büyük pay sahibi olan Beden Eğitimi öğretmeni Şenay Uzunoğlu, "Geçen yıl küçük kızlarda il üçüncüsü olmuştuk. Bu yıl şampiyonluğa ulaştık. Çocuklarımla gurur duyuyorum. Bu başarımızı gruplarda da sürdürmek istiyoruz.Bu takımdan geleceğin önemli voleybolcuları da çıkacak " dedi.

Namağlup şampiyon olan takımda şu oyuncular yeralıyor:

Serra Nisa Öğret, Lale Beyza Pektez, Şeyma Aşık, Ahsen Çelik, Hatice Akbel, Zeynep Şeremetli, Aybüke Aykoç, Sena Baydan ve Sinem Özel...

Küçük kızlar voleybol il birinciliğinde Susurluk Fatih İ.Ö.O. ikinci, Hatice Fahriye İlköğretim Okulu üçüncü oldu.

Editör: Haber Merkezi