Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi ile iştiraklerinde görev yapan personel için en düşük maaşını 5 bin 500 lira olarak müjdeledi. Başkan Yılmaz “Hiçbir ailemiz ekonomi nedeni ile huzursuz ve ayakta duramayacak bir halde kalmasın.” dedi.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; PERSONAL A.Ş., BALSU, BAGİDAŞ (FIRINTAŞ), BTT, BALTOK, BALPARK, BALPAŞ, Marmara Mall ve diğer yönetsel birimlerde çalışan personelin maaşlarını da 5 bin 500 liraya yükselttiklerini açıkladı. Geçen ay hep birlikte heyecanla asgari ücretin açıklanmasını beklediklerini belirten Başkan Yılmaz “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından asgari ücret 4 bin 250 lira olarak ilan edildi. Devletimizin fedakâr yaklaşımının ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak da biz de bir destekte bulunuyoruz. Buradan arkadaşlarıma gerekli çalışmaları hızlıca başlatmaları için talimat veriyorum. 4 bin 250 lira olarak açıklanan asgari ücret rakamını, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi çatısı altında en alt limit olarak 5 bin 500 lira olarak belirledik.” dedi.

“İYİ Kİ VARSINIZ”


Başkan Yılmaz “İstiyoruz ki her bir mesai arkadaşımız ailesine helalinden bol rızk götürebilsin. Hiçbir ailemiz, huzursuz ve ayakta duramayacak bir halde kalmasın. Ve en önemlisi de benim yol arkadaşlarım Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmaktan onur ve gurur duysun. Bizler de yöneticileri olarak mesai arkadaşlarımızın bu mutluluğu ile gerçek huzuru bulalım.

Son söz olarak iyi ki varsınız diyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi