TOBB Balıkesir İl Kadın Girişimciler Kurulundan oluşan bir heyet Ankara’da gerçekleşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 66. Genel Kuruluna katıldı.
TOBB Balıkesir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu başta olmak üzere Hürriyet Tabanlı Turan, Vicdan Uçak, Leyla Gökten ve Özlem Aytekin’in katıldığı toplantı öncesi, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Ankara Sheraton Otel’de davetliler onuruna resepsiyon verdi.
Genel kurula, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Genç Girişimciler Kurulu Genel Başkanı Ali Sabancı ile TOBB delegeleri ve misafirler katıldı.
Toplantıda konuşan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, kavgaya ve çatışmaya değil, huzura ve diyaloğa ihtiyaç olduğunu belirterek, “Biz birlikte güçlüyüz” mesajı verdi.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu konuşmalarının devamında “Demokrasi ve kalkınmayı sekteye uğratacak her girişimin karşısında duralım. Türkiye’yi güçlü ekonomisiyle, kaliteli demokrasisiyle, yükselen yıldız haline getirelim. Geçmişle hesaplaşmaya takılıp kalmayalım. Geçmişimizdeki yanlışlarla yüzleşelim, ama yüzümüzü daha aydınlık olan ortak geleceğimize çevirelim. Bir taraftan ekonomimizi büyütürken, diğer yandan eğitimiyle, sağlığıyla, güvenliğiyle bütün yaşam kalitesini yükseltelim” diye konuştu.
Genel Kurul sonrası değerlendirmelerde bulunan TOBB Balıkesir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu, "Bu yıl gerçekleşen genel kurulun ana temasını oluşturan ‘Hep Birlikte Daha Güçlüyüz’ sloganında olduğu gibi birlikte ve beraberlik içerisinde hareket etmekten her zaman olumlu sonuçlar çıkacağını, birliğin olduğu yerde bereket ve gücün her zaman var olduğunu gördük. Biz de bu anlayışla Balıkesir’de ve ülkemizde ortak akıl ve birlikte hareketten yana çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Editör: Haber Merkezi