BALIKESİR'in Bigadiç ilçesinde Belediye Başkanı  İsmail Avcu'nun başlattığı Tarım ve Orman Bakanlığı destekleriyle devam eden "her haneye 5 fidan" kampanyasında 35 bin fidanın daha dağıtımı gerçekleşti. 

Bigadiç Belediyesinin "Dikili Fidanın Var" kampayasında 15 bin ceviz, 20 bin meyve fidanı kırsal mahallelerdeki  vatandaşlara ulaştırıldı. 

Daha yeşil ve  yaşanabilir bir Bigadiç mottosuyla sürdürülen fidan dağıtımında, ilçede yaşayan herkesin bir dikili ağacı olması hedefleniyor. 

Bigadiç Belediyesi görevlilerini bugün de yollara düşerek, Meyvalı, Bozbük, Hacıömerderesi, Çıtak,Karabahçe, Köseler, Aşağıgöcek, Yukarıgöcek, Kızılçukur, Aşağıçamlı, Yukarıçamlı, Okçularyeri, Yağcılar, Topalak, Kürsü, Tozağan, Altınlar, Davutça, Dündarcık, Kırca, Yeniköy, Dereçerkes, Bekirler, Hisarköy, Yağcıbedir, Özgören, İlyaslar, Adalı,Çeribaşı, Okçular, Adalı, Hisarköy, İlyaslar, Çeribaşı, Davutlar, Turfullar, Yolbaşı, Kayırlar, İğciler, Doğançam, Çamköy, Beğendikler, Salmanlı, Işıklar, İskele ve Balatlı  mahallesindeki vatandaşlara  çeviz ve meyve fidanlarının dağıtımını gerçekleştirdi.


Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu "İlçedeki herkese ulaşmaya çalıştığımız bu kampanya ile hem Yeşil Bigadiç'in temellerini atacağız, hem de tarımdaki üretimi teşvik edeceğiz. Bütün mahallelerimize dağıtılacak olan fidanlarımız vatandaşımıza hayırlı uğurlu olsun." ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi