BALIKESİR'in Dursunbey ilçesinde kurulan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcıların gözdesi haline geldi. Dört yeni firmaya daha yer tahsisi yapılmasıyla birlikte yatırım yapacak firma sayısı 11'ye yükseldi. İlk fabrika temeli yakında atılacak. 

ORGANİZE Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti toplantısı gerçekleştirildi. İlçenin yeni kaymakamı Rahmi Bulut'un müteşebbis heyet başkanlığına getirildiği toplantıda, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçildi. 


Başkan Bahçavan, toplantıda, kaymakam Bulut'a OSB ile ilgili kısa bir brifing verdi.  Ayrıca 18-21 Kasım tarihlerinde yapılacak olan MÜSİAD EXPO fuarında Dursunbey OSB'nin de temsil edilerek tanıtımının yapılacağı bildirildi. 
Bu arada, OSB'de yeni firmalara yer tahsisi yapıldı. MİLRES Rüzgar Enerji Sistemleri A.Ş, KOÇTEK Kablo SAN. TİC. LTD. ŞTİ, PRİMOS İÇ DIŞ TİCARET LTD., Çolban Süt Ürünleri firmalarının talepleri müteşebbis heyet toplantısında değerlendirilerek  yer tahsisleri yapıldı.

Son yer tahsisleriyle birlikte Dursunbey OSB'de yatırım yapacak firma sayısı 11'e ulaştı. 


Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, "İnşallah yakın zamanda da ilk fabrikamız inşaatına başlıyor. Hayırlı olsun" müjdesini verdi.

Editör: Haber Merkezi