Balıkesir Ticaret Borsası’nda (BTB) 4 dönemdir görev yapan ve seçimlere tek aday olarak giren Faruk Kula, dün yapılan seçimlerle bir kez daha güven tazeledi. Kula, başkanlığındaki meclis üyeleri de güvenoyu aldı.

Ticaret Borsası seçimlerinde kayıtlı 133 üyeden 106'sı oy kullandı. Oy kullanma işlemlerinin sonucunda seçilen yeni meclis yönetimi bir hafta sonra yapacağı ilk toplantıda meclis yönetimi ve başkanıyla birlikte borsa yönetimini ve başkanını seçecek.  

İŞTE YENİ MECLİS ÜYELERİ

Yapılan seçimler sonrasında meclis asil üyelikleri şu isimlerden oluştu: Kula Yağ Ve Emek Yem Sanayi Ticaret A.Ş. (Faruk Kula), İbrahim Aytekin, Ferhan Şensoy, Mehmet Çetin, Başar Tarım Ürünleri Ticaret Sanayi A.Ş. (Murat Ocak), Erdoğmuşlar Tar.Ürn. Madencilik San.Ve Tic. A.Ş. (Ersin Erdoğmuş), Sevilmiş Tarım Hay.Ürünleri Tic.Ltd.Şti. (Mustafa Sevilmiş), Tur Tarım Ürn.Ve Teks.San.Tic.Ltd.Şti. (Süleyman Tayfun Tur), Koç Kardeşler Tarım Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. (İsmail Koç), Özışık Süt Ürünleri Yem Tic.Ve San.Ltd.Şti. (Nevzat Özışık), Ali Çatal, Mustafa Sıtkı Ürküt, Nasuf Karademir ve İbrahim Kaya.

Diğer yandan Meclis yedek üyeliklerine ise; Fikret Gümüş, Bilal Eroğlu, Dağıstanlı zir.ve hay.ürn.inş.tic.ltd.şti. (Murat Dursun), Ramazan Türkmen, Saffet Kaplan, Şaban Ayyıldız, Nuri Kaya, Uludağ Kum, Çakıl, Nak. İnş. Gıd. Tar. Ürn. Tic. Ltd. Şti. (Sezai Uludağ), İsmail Üzün, Gülmezler Tarım Ürn. Otom. Tic. Ltd. Şti. (Levent Gülmezoğlu), Bülent Atabay, Mustafa Kobak, Mustafa Bayram ve Aydın Başaran. 

Editör: Haber Merkezi