Balıkesir İş Kadınları Derneği (BAİKAD) yeni üyelerle güçlendi. Otel Basri'de düzenlenen törende mimar Hanife Bozacı, Dr. Eda Ünlü,eczacı İrem Karaman, eczacı Yasemin Coşkun , bankacı Sonay Keser, işkadını Demet Küybet ve Selda Mırıkyiğit rozet takıp, derneğe üye oldu.

Törende konuşan BAİKAD Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu, kadınların artık iş dünyasında daha aktif olduğunu belirtirken, iş kadınlarını derneğe üye olmaya çağırdı.. Tüfekçioğlu, "Bizler BAİKAD'daki görevimizi tamamladığımızda bayrağı yeni arkadaşlarımıza bırakacağız. İnşallah yeni üyelerimiz de ileride bu yönetimde görev alıp, güzel çalışmalara imza atacaklardır" dedi.

KOSGEB'TEN İŞ

KADINLARINA BİLGİLENDİRME

Rozet takma törenine katılan KOSGEB Balıkesir Şube Müdürü Erdoğan Yüksel'de yeni üyeleri kutlayarak KOSGEB kredileri hakkında bilgiler verdi. 2007 yılında Balıkesir'de hizmete giren KOSGEB'in 3.5 yıldan bu yana kobilere destek verdiğini anımsatan Yüksel, kadınlara özel kredi destek paketleri hakkında bilgi verdi. Yüksel,“Kadınlarımız bizim her şeyimiz. Özellikle Balıkesirli İş Kadınları Derneği bizleri her toplantısına davet edip, üyelerine KOSGEB kredileri hakkında bilgiler vermemizi talep ediyor. BAİKAD'ın bu ilgisi bizleri son derece memnun ediyor. Aynı duyarlılığı diğer sivil toplum örgütleri ve iş dünyasından da bekliyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi