İSTANBUL-İZMİR OTOYOLUNUN 
BALIKESİR BÖLÜMÜ YAKINDA TRAFİĞE AÇILACAK 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl içinde tamamlanacak İstanbul-İzmir Otoyolu’nun, Balıkesir kuzey ve batı kavşakları arasındaki kısım ile Akhisar ve Saruhanlı kavşakları arasındaki bölümün önümüzdeki ay trafiğe açılacağını müjdeledi.

1 MİLYON YOLCU KAPASİTELİ 
HAVA LİMANI YAKINDA HİZMETTE

Balıkesir Havalimanı’nın yıllık 1 milyon yolcu kapasiteli terminal binasının tamamlanarak yıl içinde hizmete alınacağını müjdeleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ulaşım, tarım, sulama, sanayi ve diğer alanlarda tamamlanan, devam eden ve projelendirilen yatırım ve hizmetlerden örnekler verdi.

KAZDAĞLARINA JEOPARK
Termal su bakımından zengin olan şehrin bu zenginliğini tarım, sağlık ve turizmde değerlendirecek yeni projeler geliştirdiklerini; Kazdağları’nda, UNESCO standartlarında bir Jeopark kurulacağını müjdeledi

KÖRFEZ ile BANDIRMA'YA OSB
Erdoğan, Körfez ve Bandırma’da birer organize sanayi bölgesi kuracaklarını, şubat ve mart aylarında 3 milyar 24 milyon 159 bir liralık tarımsal destek sağlayacaklarını  açıkladı. 


BALIKESİR 2023'E HAZIR
Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki dönemde, bakanlıklar, büyükşehir ve ilçe belediyeleriyle Balıkesir’i 2023’e hazırlamayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

 

Editör: Haber Merkezi