MÜSİAD Balıkesir Şubesi genel kurulu yapıldı. AK Parti Milletvekilleri Mustafa Canbey ile Belgin Gökçe Uygur ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı'nan da hazır bulunduğu genel kurulda mevcut başkan Yıldız güven tazeledi.

Genel kurul sonrasında teşekkür mesajı yayınlayan Tuncay Yıldız şunları söyledi:

"MÜSİAD Balıkesir Şubemizin, bugün gerçekleşen 1. Olağan Genel Kurulu'nda, şahsımı bir kez daha Başkanlık görevine layık gören Genel Merkezimize ve beni bu göreve getiren değerli MÜSİAD üyelerimize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Bu kongremiz, yeni bir başlangıçtır. MÜSİAD Balıkesir olarak yeni bir döneme giriyoruz. 2 yıllık Başkanlığım döneminde edindiğimiz tüm bu tecrübeler ışığında yeni dönemde Balıkesirimiz ve MÜSİAD ailemiz için her bakımdan büyük işler başarmanın mücadelesini vereceğiz.

Bugün burada "Bismillah" diyerek yeni Yönetim Kurulumuz ile yola koyulduk. Rabb'im yolumuzu açık etsin. Rabbim bizi, bize güvenenlere mahcup etmesin. Derneğimizin yeni yönetimini MÜSİAD misyonuna uygun olarak Balıkesirimizin güçlü, birikimli ve tecrübeli temsilcileriyle oluşturduk. Çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz.
Destekleriniz için şahsım ve yeni Yönetim Kurulumuz adına hepinize teşekkür ederiz."

Editör: Haber Merkezi