BALIKESİR'İ RAHMİ KULA TEMSİL EDİYOR
Rusya ve İslam ülkeleri ekonomi temsilcilerini buluşturan "12. Kazan Summit 2021" zirvesi, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde devam ediyor. Zirvede Türkiye'yi, Ticaret Bakanı Mehmet Muş temsil ederken, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula da Türk İş Heyetinde yer aldı. 

TÜRK ÜRÜNLERİNE BÜYÜK İLGİ

Rusya ile daha fazla yatırımcı ve katılımcı çekmek için etkinliğin daha geniş coğrafyaya yayılmasının ele alındığı zirve kapsamında Türk şirketlerinin açtığı Halal Expo'da sergilenen ürünler ilgi odağı oldu. 

CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Rusya ve İslam ülkeleri ekonomi temsilcilerini buluşturan "12. Kazan Summit 2021" zirvesinde Balıkesir'i tanıtma fırsatı yakalayan Balıkesirli genç iş insanı Rahmi Kula, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ile bir araya geldi.​


Zirvede Balıkesir'in sahip olduğu doğal, kürtürel ve ekonomik değerlerini paylaşma imkanı yaklayan başkan Rahmi Kula, ikili ticaret bakımından Rusya pazarı büyük bir gelecek vaadettiği değerlendirmesinde bulundu.

TÜRK İŞ DÜNYASINI ANLATTI

BTO Başkanı Rahmi Kula, Tataristan Cumhurbaşkanı  Rüstem Minnihanov'un katıldığı ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkıoğlu'nun 365 Oda-Borsamız ile ilgili bilgi verdiği "Ticaret ve Sanayi Odalarının Ekosistemi, Dünyadaki Odaların Başarı Hikayeleri" oturumuna katıldı.


Ortaklık finansmanı, helal endüstrisi, tıp, yaratıcı endüstriler, ihracatın geliştirilmesi, iş ve yatırımlar gibi konuların ele alınacağı "Kazan Summit 2021", 30 Temmuz'da sona erecek.


TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu, başkanlığındaki heyette yer alan Rahmi Kula, Türkçemizi küresel ticaret dili haline getirmek hedefi ile TOBB ve Dışişleri Bakanlığının 16 yıldır komşu ülkeler, Orta Asya, Balkanlara yönelik yaptığı“Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”na katılmış Kazan’da faaliyet gösteren iş insanları ile bir araya geldi.

Editör: Haber Merkezi