Balıkesir’in “Patronlar Kulübü”, 12 Haziran seçimlerinde ilimizi TBMM’de temsil etme yetkisini milletimizden alan Ak Partili dört, CHP’li üç ve MHP’li tek vekili ilk kez bir araya getirme misyonunu yine üstlendi.

Balıkesir ili genelindeki Sanayi ve Ticaret Odalarıyla Ticaret Borsaları başkanlarının, huzurlarına çağırdıkları milletvekillerine  Balıkesir ili adına nasıl bir proje veya rapor sunacakları merakla bekleniyor.

2007 seçimleri sonrasında da benzeri bir organizasyon gerçekleştiren patronlar, klişeleşmiş konuları günderme getirmekten öte yeni bir hedef ortaya koyamamış, milletvekillerimiz de bildiklerini okumuştu.

Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Balıkesir ilindeki oda ve borsa başkanlarının katılacağı 26 Temmuz’daki müşterek toplantısına Balıkesir milletvekilleri A. Edip Uğur, Cemay Öztaylan, Tülay Babuşcu, Ali Aydınlıoğlu (AK Parti), Namık Havutça, Ayşe Nedret Akova, A. Haluk Gümüş (CHP) ve A. Duran Bulut (MHP) davet edildi.  Seçildikten sonra ilk kez biraraya gelmeleri sözkonusu olan millletvekille-rimiz, sanayici ve işadamlarının yeni dönemde kendilerinden ne gibi bir beklentileri olduğunu dinleyecek, yapmayı plan-ladıkları çalışmaları aktaracak. Zirveden nasıl bir sonuç çıkacağı merak konusu.
Editör: Haber Merkezi