BALIKESİR'e, ünlü bir firmanın üçüncü mağazasını AK Partili Büyükşehir Beledriye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun oğlu Vasfi Zahid Kafaoğlu kazandırdı. 
MADO'nun Balıkesir'deki 3. mağazası, Bahçelievler Mahallesi Savaştepe Caddesi'nde hizmete girdi. 
VIP SALONU DA VAR


Genç işadamı Vasfi Zahid Kafaoğlu yönetimindeki MADO kapılarını açar açmaz vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 
Muhteşem bir atmosfere sahip 220 kişi kapasiteli mekanın ayrıca çok özel konuklar için 12 kişilik VIP odası mevcut. 
KAFAOĞLU'NA AYRICALIK


Bununla birlikte MADO, Balıkesir'de full konsept menüsünü ilk kez Kafaoğlu'nun sahipliğindeki 3. mağazada damak tadına sundu. 
KİOKS, Yemekli KİOKS, MADO ve CAFE diye 4 ana menüye sahip işletmede sabah kahvaltı, akşam yemek çeşitleri de mevcut. 
BAHÇELİEVLERE YAKIŞTI


Balıkesir'de prestij mekanı kazandırmanın heyecanı içerisindeki Kafaoğlu, "MADO bir Maraş markası. Maraş’ın keçi sütü peyniri, salepleri, süt ürünleri şubemizde mevcut” diyerek kent halkına hijyenik koşullarda hizmet verileceğini söyledi. 
balikesirim.net ; Vasfi Kafaoğlu'na Allah'tan bol kazançlarlar diler, yeni işletmenin şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni eder.

30 KİŞİYE EKMEK KAPISI


Vasfi Zahid ile kardeşi Fatih Kafaoğlu, MADO firması temsilcileri ve personelle birlikte mekanın hizmete girdiği günün anısına objektiflere yukarıdaki pozu verdi.
ERDOĞAN HAYRANI


Mütevazi kişilikleriyle bilinen ve sevilen Zekai Kafaoğlu'nun oğulları Fatih ile Vasfi, çocukluk günlerinden bu yana tanıyıp büyük sevgi ve saygı duyarak davasına sahip çıktıkları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, Balıkesir'e her gelişinde karşılayan isimler arasında yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi