ISVEA’nın ödüllü tasarımcılarından Sevil Acar imzası taşıyan Bei; tasarım, şıklık ve işlevselliği banyolarla buluşturan, detaylarda fark yaratan bir koleksiyon.

 

Aksesuarlar şıklıklarıyla dikkat çekiyor

Ayrıcalıklı bir banyo deneyimi yaşamak isteyenler için tasarlanan Bei, aksesuarlarıyla fonksiyonelliğin sınırlarını zorluyor. Tasarımda kullanılan aksesuarlar işlevsellikleri kadar şıklıklarıyla da göz dolduruyor. Modern tasarımıyla fark yaratanBei Tezgahüstü Aksesuarlık, kullanıcılara şık bir çözüm, Yan Aksesuarlık ise kullanım kolaylığı sunuyor.




Kendi ekseni etrafında dönen Boy Dolabı ile işlevsel şıklık

Banyo mobilyaları, günümüz banyo dekorasyonunda gerek estetik açıdan gerekse sunduğu depolama imkanıyla olmazsa olmazlar arasında yerini alıyor. Bei’nin en göz alıcı tasarımları arasında ise Kısa Boy Dolabı, Lavabo Dolabı ve kendi ekseni etrafında dönen Boy Dolabı yer alıyor. Bei, banyoda ihtiyaç duyulabilecek her şey için düzenli bir yerleşim imkanı sağlıyor. Detaylardaki şık unsurlar ve çapraz dolap ayakları ise dikkat çekiyor.

 

Farklı renk kombinasyonlarıyla banyolar daha sıcak

Yumuşak hatları ile banyolara modern bir hava getiren Bei’nin çift renkli kombinasyonları banyolara sıcaklık katıyor. Siyah-vizon ve beyaz-meşe renk seçeneklerinin yer aldığı seri, aynı zamanda puf, ayna gibi farklı tasarımlarla da kombinlenerek çok yönlü bir kullanım imkanı sağlıyor.

 

Editör: Haber Merkezi