• DOLAR 32,33 %0.20
  • EURO 35,15 %0.00
  • ALTIN 2.303,05 %1.12
  • BİST100 9.046 %2.71
  • BITCOIN 71.000 %-0.7
  • ETHERIUM 3.580 %-1.86
22°

Proorganizasyon

Firma Kodu #1274
Sektör Online Satış/Sanal Mağazacılık
Adres İstanbul Başakşehir
URL https://www.proorganizasyon.com/
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 16.05.2023
Semazen grubu kiralama ve düğün salonu semazen gösterileri için bizimle iletişime geçiniz.Semazen ekibi kiralama konusunda yılların bilgi birikimi ve profesyonel kadro ile hizmet veren Pro Organizasyon istanbul ve tüm ilçelerinde uygun fiyatlı semazen kiralama hizmeti vermektedir.

Semazen grubu seçimi yaparken ekibin alanında uzman kişiler tarafından oluşturulduğundan emin olunuz..

Semazen Ekibi Kiralama Hangi Semtlerde Hizmet Veriyoruz ?

Firmamız Türkiye ve tüm İstanbul genelinde hizmet vermektedir. Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçerek kampanyalı fiyatlardan yararlanmanız..

Düğün ,nişan Sünnet düğünü gibi organizasyonlarda profesyonel semazen gösteri ekibimiz ile dilediğiniz gün ve gecede dilediğiniz saatte En uygun fiyatımız ile orada olacağız.

Alanında profesyonel ilahi sanatçılarımız ile en uygun fiyatlar ile ilahi grubu ve tasavvuf müziği ekibi hizmeti vermekteyiz. Mevlüt ,Cenaze töreni ve tüm İslami organizasyonlarda hizmetinizdeyiz.

Tüm Türkiye ve İstanbul geneli tüm ilçelerde Dini düğün ve İslami organizasyonlarda semazen gösterisinden İslami tiyatro gösterilerine kadar kusursuz bir gece geçirmenizi sağlıyoruz.

Semazen gösteri grubu ve Profesyonel Organizasyonlarımız ile 7/ 24 Hizmetinizdeyiz.

Semazen Grubu Organizasyonu
Semazen gösterileri genel olarak İslami düğün organizasyonlarında görünmektedir. Günümüzde muhafazakar düğün organizasyonları oldukça azalmaktadır. Bunun nedeni organizasyonlarda yapılan yanlışlıklar ve misafirlerimize yanlış sunduğumuz hizmetlerdir. Bir düğün Hoca duası ve Pilav ayran ile bitirilmemelidir. Dinimiz açısından aykırı olmayan oldukça fazla eğlence türü vardır.

İslami Sünnet Düğünü ve Semazen Gösterisi
Sünnet organizasyonları günümüzde oldukça fazla şekilde yöresel şekilde düzenlense’de yavaş yavaş dinimizin gerektirdikleri ile kutlanmaya başlandı. Sünnet düğünlerinde İslami tiyatro gösterisi,Semazen gösteri ekibi gösterisi,ilahi grubu ve tasavvuf grubu ile hizmet vermekteyiz. Ayrıca sünnet tahtı kiralama,Mehter ve mehteran takımı kiralama hizmetlerimiz arasında yer almaktadır.

Düğün Salonuna Semazen Ekibi Gönderiyor muyuz ?

Ekibimiz dilediğiniz yerde hizmet vermektedir. Dilerseniz düğün salonunda,dilerseniz okul ve kolejlerde semazen gösterisi etkinlikleri ile hizmetinizdedir. Düğün salonu semazen kiralama fiyatları için bizimle iletişime geçiniz. Fiyatlarımız salonun bulunduğu mevki ve süreye göre değişim gösterdiğinden Yukarıdaki telefon numaralarımızdan fiyat alabilirsiniz.

Semazen Gösterisi Ekibimiz Kaç Kişi ?

Semazen ekibi kiralama konusunda kişi sınırımız yoktur. Dilediğiniz kadar semazen gönderilir. Fiyatlandırma kişi başı yapılır. Kampanyalı 3 kişi ve üstü % 40 indirimli fiyat geçerlidir.

Bunlar da ilginizi çekebilir