Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak’ın ev sahipliğinde Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 98’nci Yıldönümü dolayısıyla geniş katılımlı bir davet düzenlendi. 

Balıkesir Öğretmenevinde birçok kesimden davetlinin katıldığı programda Vali Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak misafirleriyle yakından ilgilendi. 

Davete gelişlerinde misafirlerini tek tek karşılayan Vali Şıldak ve Eşi program boyunca konuklarıyla yakından ilgilendiler. Masaları tek tek gezerek davetlilere katılımlarından duydukları memnuniyeti dile getiren Vali Şıldak, sohbet ettiği davetlilerin Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

Programa Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak’ın yanı sıra Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Mustafa Canbey ve Yavuz Subaşı, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ergin Dinç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Birol Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ertem Küçük, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, mülki idare amirleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler, hayırseverler, engelliler, yaşlılar, sağlık, emniyet, jandarma, sahil güvenlik personeli, askeri personel, sporcular, öğretmenler, roman vatandaşlar, oda başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Vali Şıldak program dolayısıyla kısa bir konuşma yaparak davete katılan herkese teşekkür etti. Balıkesir’de huzurlu, güvenli ve işbirliği içerindeki çalışma ortamında herkesin katkısı olduğu sözlerine ekleyen Şıldak, bu bağın bu tür etkinliklerle daha da güçlendiğini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi