UZUN yıllardır 'BAKAN' özlemi çeken Balıkesir, Gönenli Ayşe Kardaş Ergezen'in yeni kabinenin oluşmasıyla birlikte Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakan Yardımcılığına atanmasıyla teselli buldu. 


1980 yılında Balıkesir'in Gönen ilçesinde doğan Ayşe Kardaş Ergezen'in, Bakan yardımcılığına atandığına ilişkin karar bugunkü Resmi Gazetede yayımlandı.


Mart 2016’dan itibari ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Bakan Yardımcılığına getirilen Ergezen, tebrik yağmuruna tutuldu. 


Hemşehrimiz, Balıkesir'e hemen her gelişinde gittiği Huzurevinde kalan asırlık çınarlarla sohbet edip edip hayır dualarını alıyordu.

BİZİM VEKİLLERDEN TEBRİK YAĞMURU

Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey, Adil Çelik, Mutlu Aydemir, Belgin Uygur Gökçe, Yavuz Subaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu başta olmak üzere, yüzlerce kişi tebrik mesajları yayımladı, hemşehrimizin Bakan Yardımcılığına getirilmesinden duydukları mutluluğu dile getirdi. 


O BİZİM 'KARDAŞ'IMIZ

Müsteşar Yardımcılığı döneminde sık sık geldiği Balıkesir'de, Huzurevi ve Sevgi Evlerini ziyaret edip yaşlılar ile çocuklarla buluşan Ayşe Kardaş Ergezen, onların gönüllerini kazanan biriydi. 


balıkesirim net; hemşehrimizi tebrik eder, yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diler.

AFRİKALI ÇOCUKLARDAN MESAJ VAR

Editör: Haber Merkezi