BALIKESİR'deki bir lokanta kimliği henüz belirsiz beş kişi tarafından soyuldu. İşyerindeki yazarkasanın içindeki parayı alan zanlılar, çelik kasayı açamayınca kayıplara karıştı. Hırsızlık anı işyerindeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis, yüzlerini bere ve şapkayla gizleyen beş kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Yazıcı Sokak ile Sunak Sokak kesişimindeki Mehmet Sert'e ait lokantada Salı sabahı saat 02.45 sıralarında meydana geldi. Kimliği henüz belirsiz yüzleri şapka ve bereyle gizlenmiş 5 kişiden ikisi lokantanın kapısındaki kilidi kırdı. Ancak tam bu sırada sokaktan geçen otomobili görünce koşarak uzaklaştı. Bir süre sonra yeniden gelen zanlılar, içeriye girip yazarkasayı açmaya çalıştı, başarılı olamayınca da kırıp içindeki yaklaşık 200 lirayı aldı. Ardından çelik kasaya yönelen kişiler, kasayı açamayınca güvenlik kameralarının kayıt yapmasını sağlayan dağıtıcıyı yerinden çıkarttı ve kaydı durdurduktan sonra kayıplara karıştı.

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

Daha önce de işyerinde hırsızlık yaşandığını belirten işyeri sahibi Sert, "Kamera her şeyi kaydetmiş. Beş kişi, levyeyle kapıyı açarak içerisinde yaklaşık 200 lira olan kasayı kırıp bir kenara atmışlar. Parayı aldıktan sonra da çelik kasayı açmaya çalışmışlar ancak başaramamışlar. Polise kayıtları verdim. Şimdi hırsızların yakalanmasını bekliyoruz. Daha önce de işyerime hırsız girmişti" dedi.

Polis kaçan zanlıların yakalanması için başlatılan çalışmanın sürdüğünü belirtti.

Editör: Haber Merkezi