BALIKESİR'de AK Parti teşkilatı kurucuları arasında yer alan balikesirim.net yazarı A. Gafur İnan, ani bir rahatsızlık geçirdi.

Edinilen bilgilerde, geçen Cumartesi günü evinde istirahat ederken fenalaşan Gafuf İnan, kısa sürede Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Beynine emboli attığı öğrenilen Gafur İnan, ilk müdahalenin ardından hemen yoğun bakıma alındı.

Beynindeki iki damarda tıkanıklık olduğu tesbit edilen İnan'ın tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor.

İnan'ın rahatsızlandığı haberini alan sevenleri hastaneye akın etti, yakınları ve hekimlerle görüşerek sağlık durumunu yakından izledi.

AK Parti Karesi İlçe Kadın Kolları eski başkanı İlknur İnan'ın eşi olan Gafur İnan, AK Parti Balıkesir teşkilatında çeşitli dönemlerde yönetim kadrosunda yer almıştı.

MİLLİ GÖRÜŞ NEFERİ
Refah Partisi ile aktif siyasetin içerisinde kendini bulan Gafur İnan, Milli Görüş hareketinin efsane lider Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan sapmadan giden bir isim olarak tanınıyor. 

SON PAYLAŞIMI


 

Ayasofya'nın ibadete açılmasından duyduğu heyecan ve mutluluğu yukarıdaki ifadesiyle dile getiren Gafur İnan, bu paylaşımının bir kaç saat sonrasında rahatsızlandı.

ŞİFA DİLİYORUZ
Yüce Allah'tan Gafur İnan kardeşimiz için acil şifa diliyoruz. Sevdiklerine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi yolluyoruz.

Editör: Haber Merkezi