Altıeylül İlçesi Hasan Basri Çantay Mahallesi Algın sokakta oturan Sevim Kayalı’nın evinde meydana gelen doğalgaz patlaması sonrası ev ve eşyalar kullanılamaz hale geldi.

9 EVDE HASAR OLUŞTU


Sabah saatlerinde meydana gelen patlama sonucu 9 daire hasar aldı. Olayın akabinde bölgeye itfaiye, polis, ambulans ve doğalgaz ekipleri sevk edildi. Patlamanın şiddetiyle şarapnel parçası gibi etrafa saçılan cam ve diğer parçalar diğer dairelerde hasar oluşturdu. Patlama sırasında evde olmayan Sevim Kayalı’nın eşyaları kullanılamaz hale geldi.

BAŞKAN AVCI: YARALARI SARACAĞIZ
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, patlamanın ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Patlamanın sebebinin ilgili kurumlarca araştırıldıktan sonra açıklanacağını dile getiren Başkan Avcı, Sevim Kayalı’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Olay yerinde konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Avcı “Altıeylül Belediyesi olarak yaraların sarılması ve vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesi için hemen harekete geçiyoruz. Gerekli incelemelerin ardından gerek Büyükşehir Belediye’miz gerekse ilgili tüm kurumlarla işbirliği yaparak evi ve eşyaları zarar gören vatandaşımıza yardım elimizi uzatacağız. Bu soğuk kış gününde vatandaşımızı mağdur etmeyecek ve yapılması gereken ne varsa hepsini yapacağız. Burada önemli olan can kaybı yaşanmaması” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi