Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Balıkesir'de üyeleri çocuklardan oluşan "Hayatının Ritmini Yakala" grubunun verdiği mini konseri hayranlıklı izledi ve minik sanatçıları alkışladı.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkonuk Center'da düzenlenen "Ekonomi Ödülleri 2015 Töreni"nin ardından eşi Emine Erdoğan ile birlikte Balıkesir Valiliği'ni ziyaret etti.

Valiliğe gelişi sırasında yolda vatandaşları selamlayan Erdoğan, bir süre gar önünde kendisi için yapılan halk oyunu gösterisini izledi.

Valilik önünde mehter takımının marşları eşliğinde otobüsten inen Erdoğan, Vali Mustafa Yaman ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

Tören mangasını selamladıktan sonra Valiliğe geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu eşlik etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Vali Mustafa Yaman ve eşi, Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ve eşi grup üyeleriyle birlikte fotoğraf çektirdi

Bu arada, Valilik binasına girişte çocuklarının oluşturduğu "Hayatının Ritmini Yakala" müzik grubu mini konser verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, çocuklardan oluşan grubun mini konserini yürekten alkışladı.


"Hayatının Ritmini Yakala" grubu üyeleri, Erdoğan çiftine, ahşap üzerine resimleri işlenmiş çalışmalarını hediye etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir programı kapsamında sırasıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Garnizon Ve Okullar Komutanlığı'nı ziyaret etti.


Erdoğan ve eşi, üzerinde isimleri bulunan iki çam fidanını Valiliğin bahçesine dikti.
Editör: Haber Merkezi