BALIKESİR Hukukçular Derneği (BHD) yönetim kurulu tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen iftar, yoğun ilgi gördü. İftar, Pamukçu'da bulunan Akpınar Restorant'ta gerçekleştirildi. Yaklaşık 200 avukat ve eşinin katıldığı iftar sonrası, avukatlar uzun süre sohbet etme olanağı buldu.

6 Şubat 2009 tarihinde kurulan ve üye sayısı her geçen gün artan, düzenlediği "Salı Söyleşileri" ile kamuoyu gündemine gelen Balıkesir Hukukçular Derneği geleneksel iftar yemeğinde üyeleri buluşturdu. Yemeğe Balıkesir Barosu Başkanı Yaşar Meyvacı da katıldı.

Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Balıkesir Hukukçular Derneği Başkanı Av. Murat Ören, iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek, amaçlarının avukatlar arasında var olan birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu söyledi.

Afrika'da kıtasında yaşanan kuraklık ve ölümlere de değinen Ören, bu konuda duyarlı olunması ve bu insanlara yardım çağrısında bulundu. Baro Başkanı Meyvacı ise avukatlarla birada bulunmaktan memnun olduğunu ve bu tür organizasyonların sürmesini istedi. Avukatlar yemek sonrasında çay içip uzun uzun sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi