Belediye asfalt sezonunu açtı. Belediye Başkanı Ok, asfaltı hem bedava hem de daha kaliteli şekilde serdiklerini anlattı. Sezonun ilk asfaltının döküldüğü törende işçilere baklava ikram etti.

 Balıkesir Belediyesi asfalt sezonunu Çamlık mevkiinde dökülen ilk asfaltla açtı. Belediye Başkanı İsmail Ok, Başkan Yardımcıları Tuna Aktürk ve Ali Öztozlu'nun da katıldığı törende, asfalt işçilerine baklava ikram etti. Kurban kesimi ve okunan duaların ardından asfalt serme aracı önünde işçilerle birlikte basın mensuplarına poz veren Başkan İsmail Ok, bedava asfaltı anlattı.

Başkan Ok, "Balıkesir’in asfaltının yüzde 90’ı bitti. Çok ufak yerler kaldı. Adnan Menderes Mahallesini eski adı ile sigorta hastanesine, Plevne’ye, Gazi Osman Paşa’ya bağlayan bir bölgedeyiz. Bu yol çok sık kullanılmasına rağmen bozuk bir yoldu. Bu bağlantı yollarına önem veriyoruz. Gündoğan’ı Bahçelievler bölgesine bağladık. Bu çalışmalar ile de şehir içi trafiğinin yoğunluğunu azaltmayı hedefliyoruz. Bizler işler yapılsın da ne olursa olsun zihniyetinde değiliz. Arkadaşlarımız asfaltları yapıyorlar, bizde bugün kurbanla, dualarla asfalt sezonunu açalım istedik. Zaten görüyoruz cillop gibi asfalt olmuş, çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
Asfalt dökümünde her yıl kendi rekorlarını kırdıklarını ifade eden Başkan Ok, hedefin tozsuz ve çamursuz Balıkesir olduğunu söyledi.

Editör: Haber Merkezi