Mahalle muhtarları iftarda emniyet mensuplarıyla bir araya geldi. Vali Yılmaz Arslan'ın da katıldığı iftarda Vali Arslan, "Emniyet Müdürlüğünün Toplum Destekli Polislik projelerinde, özellikli vatandaşlarımızın tespitinde ve projelerin uygulanmasında her zaman olduğu gibi aktif rol alması gerekiyor" dedi.

VALİ
Yılmaz Arslan ile Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Kuvayi Milliye Polis Merkezi Amirliği bahçesinde verilen iftarla Mahalle Muhtarlarıyla buluştu. İftara, Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Cengiz Sandıkçı, mahalle muhtarları, polis merkezi amirliklerinde görevli merkez amirleri, grup amirleri ve Kuvayi Milliye Polis Merkezi Amirliği personeli katıldı.
"MUHTARLARIMIZ AKTİF ROL ALMALI"
Vali Yılmaz Arslan, mahalle muhtarlarıyla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı mübarek Ramazan ayında bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyim. Hepimizin ortak amacı Balıkesir halkına en iyi hizmeti sunarak, toplumun kamu hizmetleri kalitesini artırmaktır. Mahalle Muhtarlarımızın, Emniyet Müdürlüğünün Toplum Destekli Polislik projelerinde, özellikli vatandaşlarımızın tespitinde ve projelerin uygulanmasında her zaman olduğu gibi aktif rol alması gerekiyor" dedi. Vali Arslan, Balıkesirlilerin aileleriyle birlikte huzurlu bir ramazan geçirmelerini temenni ettiğini de sözlerine ekledi.
AYDIN'DAN KATKIYA TEŞEKKÜR
Emniyet Müdürü Ömer Aydın ise, Avrupa Birliği standartlarındaki Kuvayi Milliye Polis Merkezi Amirliği'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 12 Mayıs günü törenle açıldığını hatırlatarak, "Suç ve suçlulukla mücadeleyi etkin kılmanın ve güvenli bir ortamı sağlamanın, güvenlik hizmetlerine toplumun katılımı ve desteğiyle mümkün olacağı açıktır. Balıkesir Mahalle Muhtarları olarak genel güvenlik asayiş hizmetlerine ve Toplum Destekli Projelere vermiş olduğunuz katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyor, desteklerinizin devamını bekliyoruz" dedi.
"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"
Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Cengiz Sandıkçı, Vali Yılmaz Arslan önderliğinde, Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ın yürüttüğü sosyal içerikli ve eğitim amaçlı projeleri desteklediklerini belirterek, "Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 2010 yılı Türkiye genel değerlendirmesi sonucu, Toplum Destekli Polislik Projelerinde Balıkesir Emniyet Müdürlüğünü birinci olarak belirlemesi biz muhtarları da heyecanlandırmıştır. İlimizin huzur ve güvenliği için Balıkesir halkına hizmet eden görevli polis ve amirlerimizle birlikte olmanın gururunu yaşamaktayız" diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi