SUSURLUK Sultançayır mevkiindeki akaryakıt istasyonunda bulunan görevliyi etkisiz hale getirerek çelik kasayı çalan kar maskeli 2 şüpheli yakalandı. Tutuklanan şüpheliler, hırsızlık yaptıkları işyerinin eski çalışanları çıktı.

Hırsızlık olayıyla ilgili olarak verilen bilgiye göre,  Susurluk Sultançayır'dak iakaryakıt istasyonunun eski çalışanları H.K ve Ö.B.A, kiraladıkları araçla iş yerinin otomasyon bölümüne geldi. Kar maskesi takan yüpheliler, burdaki görevliyi silah zoruyla etkisiz hale getirdi ve çelik kasayı çalarak kaçtı.

Olayın bildinilmesi üzerine harekete geçin Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT)  ekipleri, olay yeri ve çevresinde bulunan güvenlik kamera kayıtlarını tek tek inceledi. Şüphelilerin para kasasını açamadığı ve el arabasıyla tayıdıkları 300 metre ilerideki boş araziye bırakarak kaçtıkladı belirlendi. 

JASAT ekipleri, H.K ve Ö.B.A'nın kiraladıkları aracın takip sistemi kayıtlarını inceleyerek adreslerini belirledi. İki kafadar kısa süre sonra düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Editör: Haber Merkezi