Kars'ta teröristlerle girilen çatışmada yaralanan ve bölgeden helikopterle alınarak götürüldüğü hastanede şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin şehadeti, bir dönem görev yaptığı Edremit'in ünlü tatil beldesi Altınoluk'taki sevenlerini de yasa büründürdü. 

Üç teröristin ölü olarak ele geçirildiği operasyonda yaralanan Yüzbaşı Ferhat Çiftçi hastanede kurtarılamayarak şehit düştü. Kars'tan gelen acı haber Balıkesir'i de yaktı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kars'ın Kağızman ilçesinde bir askerin şehit düştüğünü açıkladı.

Jandarma Genel Komutanlığı da Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin Kağızman ilçesi Çemçe bölgesinde şehit olduğunu duyurdu.

ALTINOLUK'TA GÖREV YAPTI

Şehit Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi için bir dönem görev yaptığı Balıkesir'in Edremit'in ilçesine bağlı ünlü tatil beldesi Altınoluk'taki sevenleri de sosyal medya hesaplarından yayınladığı başsağlığı mesajlarıyla üzüntülerini beyan edip teröre lanet okudu.

İçişleri Bakanlığı ise "Çemçe bölgesinde 29-30 Nisan 2020 tarihlerinde Jandarma Komandolar tarafından hava destekli operasyonda 7 terörist etkisiz hale getirilmiş, etkisiz hale getirilen teröristlerle birlikte Çemçe grubu tamamen yok edilmiştir" açıklaması yaptı.

BALIKESİR'DE BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI
Secaat Çiftçi ile Evli ve 1,5 yaşında Mete adında 1 çocuk babası olan Şehit Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin Isparta'daki baba ocağına da şehadet haberini askeri yetkililer ulaştırdı. Şehidimiz için Balıkesir'de millitvekilleri, belediye başkanları da başsağlığı mesajı yayımladı. Bölücü terör örgütüne lanet okudu.

Editör: Haber Merkezi