Balıkesir'de esnaflık yapan Şeref Keskin, bir yıldan bu yana haber alamadığı ağabeyi Süleyman Keskin'i arıyor. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde hayvancılık yapan ağabeyinin bir yıl önce evi terk ettiğini ve o zamandan bu yana kendisinden bir daha haber alamadıklarını ifade eden Şeref Keskin, ağabeyi Süleyman Keskin'in hayatından endişe ettiklerini söyledi.

Evli ve 2 çocuk sahibi olan 51 yaşındaki Süleyman Keskin'in hayvancılık ile uğraştığını ve bir yıl önce hayvanlarını sattıktan sonra evden ayrıldığını anlatan kardeş Şeref Keskin, "Ağabeyimin hayvanlardan dolayı alacağı bir miktar para vardı. Alacak dönemi gelmesine rağmen kendisi ne bize ne de çevresine hiç bir haber bırakmadı. Hiçbirimizle irtibata geçmedi. Ağabeyimin hayatından endişe ediyorum. Ağabeyimin fotoğrafını internette yayıyorum. Görenlerin duyanların bize ya da polise ulaşmasını bekliyorum" dedi. 
Kendi imkanlarıyla Edremit, Altınoluk, Akçay, Burhaniye gibi körfez bölgelerini aradığını söyleyen Şeref Keskin, yardım beklediğini dile getirdi. 

Editör: Haber Merkezi