Evinde ölü bulunan Havran Kaymakamı Orhan Balcı'nın cenazesi, vasiyeti üzerine Eskişehir'de annesinin mezarının yanına defnedildi.

Önceki gün lojmanda silahla vurulmuş halde bulunan Havran'daki Kaymakamı Orhan Balcı için Eskişehir Valiliği önünde bir tören düzenlendi. Törene, Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar, Balıkesir Valisi Yılmaz Aslan, Merkez Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Mülkiye Başmüfettişi Ümit Yüksel, Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru, Balıkesir Emniyet Müdürü Ömer Aydın, yakınları, ailesi ve mesai arkadaşları katıldı.

Duygusal anların yaşandığı törende Balcı'nın eşi Melek Balcı ile yakınları gözyaşlarını tutamadı. Eşi ve yakınları, Balcı'nın tabutuna son kez sarılarak uzun süre ağladı.

Burada, yapılan saygı duruşu ve konuşmaların ardından Balcı'nın cenazesi Sami Ramazanoğlu Camii'ne götürüldü.

Balcı'nın cenazesi burada kılınan namazın ardından vasiyeti üzerine Asri Mezarlıkta annesi Naz Balcı'nın mezarının yanında toprağa verildi.

Ankara Polatlılı olan Kaymakam Orhan Balcı'nın ölümünden önce yazdığı notta, "Beni eşimin memleketine ve annemin mezarının bulunduğu Eskişehir'e gömün" dediği ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi