Erkek arkadaşıyla ayrılmalarına sebep gördüğü kadının yüzüne kezzap attı.
Balıkesir'de, 25 yaşındaki Nazmiye K. , ayrılmalarından sorumlu tutuğu erkek arkadaşının yengesi Münevver Çakıcı'ya kezzapla saldırdı. Hastaneye kaldırılan Çakıcı'nın bir gözünü kaybetme tehlikesi bulunduğu bildirildi.

Kasaplar Mahallesi'nde, köy minibüslerinin kalktığı alanda, Nazmiye K. iddiaya göre erkek arkadaşı Polat Çakıcı'dan ayrılmasına neden olduğu gerekçesiyle Çakıcı'nın ağabeyi 34 yaşındaki Savaş Çakıcı ve eşi 26 yaşındaki Münevver Çakıcı ile tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine genç kız, yanında getirdiği kezzabı erkek arkadaşının yengesi Münevver Çakıcı'nın yüzüne fırlattı. Bir anda ortalık karışırken, Nazmiye K. olay yerinden kaçmaya başladı. İlk şoku atlatan Savaş Çakıcı, Nazmiye K. yı yakalamak için peşinden koştu. Savaş Çakıcı'yı kadının peşinde koşarken gören jandarma ekipleri kendisini yakalayıp polise teslim etti. Nazmiye K. ise kaçıp ortadan kayboldu.

GÖZÜNÜ KAYBETME TEHLİKESİ VAR

Yüzü ve göğsünde yanıklar oluşan Münevver Çakıcı'ya ilk müdahaleyi olay yerinin hemen yakınında bulunan sağlık merkezindeki çalışanlarla vatandaşlar yaptı. Genç kadın ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Münevver Çakıcı'nın bir gözünü kaybetme tehlikesi olduğu ve bir başka hastaneye sevkinin düşünüldüğü öğrenildi. Basın mensuplarının hastanede görüntü alınmasına ise izin verilmedi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri Nazmiye K. 'yı olaydan yaklaşık 4 saat sonra Balıkesir'in Bereketli Köyü'nde yakaladı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Editör: Haber Merkezi