İL Özel İdaresi'nin kendi personel ve ekipmanlarıyla yürüttüğü köy yolları asfaltlama çalışmaları Ramazan ayında da aralıksız devam ediyor.

Çalışmalar kapsamda Kepsut-Hotaşlar ve Osmaniye Köyleri arasındaki 6 bin 700 metrelik ikinci kat asfalt yapım işini yerinde incelemek üzere Hotaşlar Köyüne giden Vali Yılmaz Arslan, köy girişinde Kepsut Kaymakamı Serkan Şeker, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Günay Özdemir, İlçe Jandarma Komutan Üsteğmen Volkan Ulusoy, İl Genel Meclisi Kepsut Üyeleri Yakup Sarp, Barış Kırgöz ile Köy Muhtarı Bilal Tanrıkulu tarafından karşılandı.

Köy meydanında köylüler ile sohbet eden Vali Arslan, köy muhtarlığına ait şeref defterini de imzaladı. Daha sonra Hotaşlar ile Osmaniye köyleri arasında devam eden asfaltlama çalışmalarını inceleyen Arslan, işçilerle de sohbet ederek sorunlarını dinledi. Çalışmalarında başarılar diledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Deniz ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Abdurrahman Özdemir’den çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Yılmaz Arslan, ekiplerin bugün Susurluk-Reşadiye Köy yolunda asfaltlama yapacağı bilgisini alması üzerine müsait olması durumunda incelemeye gelebileceğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi