YÜKSEK Askeri Şura (YAŞ) kararları sonrası Kara Kuvvetleri EDOK Komutanlığı Muharebe ve Muharebe Destek Eğitim Komutanlığı görevine atanan Garnizon ve Okullar Komutanı Korgeneral Tevfik Özkılıç, Vali Yılmaz Arslan’a veda ziyaretinde bulundu.
Korgeneral Özkılıç’a yeni görevinde başarı dileyen Vali Arslan, Özkılıç'a Balıkesir’in meşhur Yağcıbedir Halısı ve Balıkesir Kolonyası hediye etti. Korgeneral Özkılıç da Balıkesir Garnizon ve Okullar Komutanlığı Madalyasını Vali Arslan'a armağan etti.
YAŞ kararları sonrası Balıkesir Garnizon ve Okullar Komutanlığı görevine atanan, Genel Kurmay Planlama Harekat Daire Başkanı Tümgeneral Erdal Öztürk'ün önümüzdeki günlerde Balıkesir'deki görevine başlaması bekleniyor.
TÜMGENERAL GÜRDERE’DE VEDA ETTİ
Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları sonrası Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevine atanan Bakım Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı Tümgeneral Atilla Gürdere, Vali Yılmaz Arslan’a veda ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, Tümgeneral Gürdere’ye Balıkesir’in meşhur Yağcıbedir Halısı ve Balıkesir Kolonyası hediye eden Vali, yeni görevinde başarılar diledi. 
YAŞ kararları sonrası Balıkesir Bakım Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığına, Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen atandı.
Editör: Haber Merkezi